Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Mejores restaurantes de Tempura en Jackson Heights

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

62 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Tempura Matsui
4.9
Excepcional(637)
Precio: muy caro
• Tempura • Midtown East
Reservado 7 veces hoy
Welcome to Tempura Matsui –A Michelin One Star–Tempura Matsui invites you to experience the fine art of cooking tempura. Within a serene setting, guests have a seat at our counter or tables and can view the delicate preparation of lightly frying fresh fish and vegetables. We only serve Omakase Dinner Course for $280 per person at 2 specific times Tuesdays through Saturdays between 5:30PM and 8PM. Also, we serve a Lunch Course for $160 per person at 12 noon only on Fridays and Saturdays. Open irregularly on Sundays. Tempura Matsui is designed to emulate a Japanese cottage with warm woods, slate floors. A five-seat bar allows guests to wait for their seats while enjoying a glass of wine, sake, cocktail, or beer. You may make a reservation one month ahead and any cancellations must be made 24 hours prior to the reservation to avoid a $100 charge per person.
Una foto del restaurante Nobu Fifty Seven
4.7
Excepcional(6087)
Precio: muy caro
• Tempura • Midtown West
Reservado 220 veces hoy
Nobu Fifty Seven, el primer establecimiento ubicado en la zona residencial de Nueva York del legendario chef Nobu Matsuhisa, abrió en el verano del 2005. Los copropietarios del Nobu son sus socios de toda la vida: el renombrado empresario de restaurantes Drew Nieporent, el actor ganador de un Oscar, Robert De Niro, y el productor de Hollywood Meir Teper. El restaurante ofrece la famosa cocina japonesa característica de Nobu, que incluye platillos clásicos, como tiradito al estilo Nobu y bacalao negro con miso, y mesa hibachi. El restaurante recibió 3 estrellas de The New York Times. El Nobu Fifty Seven, diseñado por David Rockwell, evoca la fluidez y la imagen de un río asiático con curvas gracias a sus candelabros hechos con conchas de abulón, sus cañas de bambú rebanadas y colocadas en azulejos de terrazo, sus mesas de madera de fresno quemada y sus telas japonesas. En la barra, localizada en la primera planta, hay barriles de sake importados de Japón. El salón comedor está ubicado en la planta alta. Las maderas pulidas, los matices ricos y la iluminación tenue crean un ambiente elegante y refinado.
Una foto del restaurante Nami Nori - Williamsburg
4.9
Excepcional(20)
Precio: caro
• Tempura • Williamsburg
Reservado 36 veces hoy
Nami Nori is a casual, award. winning, temaki bar specializing in open-style sushi hand rolls. Our menu features signature temaki, including crunchy varieties, as well as takes on the classics and a special vegan section. The open-style temaki allows guests to enjoy a wide variety of flavors, in each fun-to-eat, visually tempting bite.We also serve Japanese-inspired snacks and appetizers, along with a selection of beer, sake and wine, available on tap and by the bottle. Nami Nori is a casual yet elegant temaki bar offering guests a unique sushi dining experience in Williamsburg. Coming from the rarified Japanese restaurants in which they trained, partners Taka Sakaeda, Jihan Lee and Lisa Limb envisioned Nami Nori to be a more inclusive place that balances accessibility with a dedication to quality and creativity with a respect for traditional techniques.Nami Nori is a place to share with friends, old and new.
Una foto del restaurante Wokuni
4.8
Excepcional(1290)
Precio: caro
• Tempura • Murray Hill
Reservado 45 veces hoy
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
Una foto del restaurante Kappo Masa
4.5
Impresionante(632)
Precio: muy caro
• Tempura • Upper East Side
Reservado 18 veces hoy
El Kappo Masa, ubicado en la avenida Madison, junto a la Galería Gagosian, es el resultado de la colaboración entre el famoso chef Masayoshi "Masa" Takayama y el marchante de arte Larry Gagosian. El Kappo Masa ofrece una experiencia culinaria sofisticada y tranquila con platillos de la gastronomía japonesa moderna.
Una foto del restaurante The Lobster Club
4.7
Excepcional(357)
Precio: muy caro
• Tempura • Midtown East
Reservado 9 veces hoy
The Lobster Club, a Japanese Brasserie by Major Food Group, is a fixture within Midtown Manhattan's iconic Seagram Building. Designed by architect Peter Marino in collaboration with MFG, the dynamic space reflects an outstanding – perhaps extravagant - interpretation of Japanese cuisine. Using classic techniques like tempura, gyoza, yakitori and robata, along with a focus on Teppanyaki and Sushi, The Lobster Club sources fish directly from Tokyo's Tsukiji market to ensure the highest level of quality. Everything on the menu is designed to be shared, encouraging a spirit of informal fun.
Una foto del restaurante Restaurant Nippon
4.8
Excepcional(776)
Precio: caro
• Tempura • Midtown East
Reservado 7 veces hoy
Welcome to Nippon, the heartbeat of authentic Japanese cuisine in New York City since 1963. Nestled on 52nd Street between Lexington and 3rd Avenue, we invite you to indulge in a culinary journey through traditional Edo-mae (Tokyo) style dishes.Signature Dish: Experience our iconic Beef Negimayaki, a dish that originated right here at Nippon and has since become a global favorite. Delight in our Tempura straight from the tempura bar, a standout feature of our menu. We also take pride in our in-house creations, including premium ni-hachi soba noodles and house-made tofu, which elevate every dish to an extraordinary level.Special Features: For a truly authentic experience, reserve our Japanese-style tatami room, a private space designed for intimate gatherings with traditional floor seating and elegant décor. Join us at Nippon, where tradition meets innovation in a setting as timeless as our heritage.
Una foto del restaurante Benihana - New York, NY
4.3
Impresionante(5526)
Precio: moderado
• Tempura • Midtown West
Reservado 121 veces hoy
El Benihana ofrece una experiencia gastronómica única. Los comensales comparten la mesa con un grupo, y allí su chef personal interpreta el antiguo arte del Teppanyaki. Se puede disfrutar de un sabroso filete, un pollo tierno o suculentos mariscos. El Benihana ofrece uno de los mejores espectáculos de Nueva York. La 1ª planta alberga un moderno bar de cócteles y también sirve sushi y bebidas. La 2ª planta del Benihana alberga el salón comedor. También se ofrecen salas privadas. Si desea más detalles y precios no dude en ponerse en contacto con el establecimiento. Se aplica un suplemento de servicio del 18% a las cuentas de grupos de 8 o más personas.
Una foto del restaurante Sushi of Gari - Upper East Side
4.8
Excepcional(1030)
Precio: muy caro
• Tempura • Upper East Side
Reservado 6 veces hoy
¡Bienvenido a Sushi of Gari! Este establecimiento es el restaurante original especializado en el maravilloso sabor de Gari Signature Sushi por Masatoshi Gari Sugio. A pesar de sus modestas dimensiones, ofrecen una variedad increíble de sushi, así como muchos platos japoneses tradicionales. Además de la gran variedad de sushi japonés auténtico (y muy fresco), puede dejarse sorprender por la originalidad de Gari con alimentos ligeramente cocinados, o marinados, y servidos con una variedad de salsas caseras u algún otro platillo los cuales presentan los mejores pescados frescos del mercado local, muchos de los cuales son importados directamente desde Japón para uso exclusivo de Sushi of Gari.
Una foto del restaurante Kawabun NYC
4.6
Excepcional(77)
Precio: muy caro
• Tempura • Midtown East
Reservado 10 veces hoy
400 years of traditional Japanese Kaiseki meets modernity in New York City. Hailing from the original Kawabun Ryotei in Nagoya, Chef Yoshitaka Ito invites you to experience inspired Kaiseki A La Carte dishes. Kawabun NYC offers two dining rooms and bar seating with elevated drink offerings, extensive mock tails, seasonal specials, Japanese tea, house made desserts and an innovative design. * For a lunch or dinner experience at our Kaiseki Chef's Counter, Kawachiya, please visit www.opentable.com/r/kawachiya-nyc-new-york
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable