Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Seattle/Este de Washington

Mejores restaurantes de Sushi en Mountlake Terrace

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

7 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Sushi Kappo Tamura - Dining Room
4.8
Excepcional(1737)
Precio: muy caro
• Sushi • Lake Union / Eastlake
Reservado 9 veces hoy
En la gastronomía japonesa, el elemento más importante es el uso de ingredientes locales de temporada. Este principio se ha convertido en el más importante también para la comunidad gastronómica internacional. El Tamura muestra su compromiso con esa filosofía empleando ingredientes de temporada del noroeste del Pacífico para elaborar auténticos platillos japoneses. El Tamura es un restaurante de estilo kappo donde los platillos se preparan en una cocina abierta y se sirven rápidamente en un ambiente animado en el que clientes y empleados hablan sobre la comida y otros asuntos. Su objetivo es convertirse en el restaurante mejor valorado por sus clientes mediante un servicio personal y a la vez profesional.
Una foto del restaurante Moshi Moshi Sushi
4.3
Impresionante(664)
Precio: caro
• Sushi • Ballard/Fremont
Reservado 16 veces hoy
Moshi Moshi Sushi es un restaurante japonés de servicio completo en el corazón de Old Ballard. Su especialidad es la cocina y sushi japonés tradicional con los productos y pescados de la mejor calidad. Cuenta con un amplio programa de cocteles artesanales además de sake, cerveza y vino.
Una foto del restaurante Kisaku
4.5
Impresionante(810)
Precio: caro
• Sushi • Wallingford
Reservado 15 veces hoy
El objetivo de este establecimiento es ser el mejor restaurante de sushi de barrio de Seattle.
Una foto del restaurante UMIGAWA Sushi
4.6
Excepcional(70)
Precio: caro
• Sushi • Kirkland
Reservado 6 veces hoy
UMIGAWA is a locally owned business that is quality driven to provide the best products to our customers. We enjoy offering our customers with classic dishes as well as creative and playful dishes that we have conceptualized while keeping fresh and seasonal ingredients in mind. Honorable ingredients and service capturing the true essence of radiant Japanese cuisine and dining.
Una foto del restaurante Sushi Kappo Tamura - Omakase at Sushi Bar
4.7
Excepcional(13)
Precio: muy caro
• Sushi • Lake Union / Eastlake
Reservado 1 vez hoy
Using local and seasonal ingredients is the most important element in Japanese cuisine. It also has become the primary principle for the international culinary community. With commitment to that philosophy, Tamura features sustainable seasonal ingredients of the Pacific Northwest in authentic Japanese preparation. Tamura is a Kappo style restaurant where food is prepared in an open kitchen and served quickly in a lively environment where staff and guests talk about the food and beyond. Our goal is to become the very best restaurant to our guests by getting to know them and serving them in a personable yet professional manner. *Please note that a 20% living wage charge is included (dine in only). The house retains 100% of these charges to help fund higher wages and benefits to all staff. Additional gratuity is not expected.
Una foto del restaurante The Ivy - Seattle
4.2
Impresionante(12)
Precio: caro
• Sushi • Ballard/Fremont
Reservado 5 veces hoy
Welcome to The Ivy, where culinary tradition meets innovative flair! Nestled in Ballard, just north of downtown Seattle, we invite you to embark on a vibrant journey through Asian fusion cuisine. Our diverse menu features everything from expertly crafted sushi rolls to our indulgent double wagyu smash burger, all designed to tantalize your taste buds.We are a 21+ only establishment.
Una foto del restaurante Migaku
Precio: muy caro
• Sushi • Ballard/Fremont
Migaku specializes in authentic Japanese “Sushi” and “Kaiseki” cuisine, served in the traditional “Omakase” style. Grand Opening on December 23rd 2024 in Seattle, WA, by a Japanese chef, Migaku has quickly distinguished itself in the culinary world. Chef Migaku Inaba is renowned for his profound dedication to the art of Japanese cuisine. His culinary journey began in the picturesque settings of Shizuoka, where he was deeply influenced by the rich natural resources and the culinary heritage of the region. After honing his skills at the esteemed hotel Kiyomizu, Chef Inaba received the prestigious “Minister of Agriculture, Forestry, and Fisheries Award,” a testament to his skill and innovation in the kitchen. Please come on in and enjoy our Japanese dining journey.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable