Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Mejores restaurantes de Cortes Finos en View Park

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

74 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Fleming's Steakhouse - LA
4.7
Excepcional(2162)
Precio: muy caro
• Steak • Centro de la ciudad
Reservado 63 veces hoy
Fleming’s Prime Steakhouse & Wine Bar fusiona la pasión por el servicio y los ingredientes de temporada con los filetes de res de calidad USDA Prime. Cada platillo se prepara meticulosamente desde cero y es servido por el atento staff. Podrá encontrar además el vino perfecto para cada ocasión con la Fleming’s 100®, su galardonada carta de 100 vinos por copa. La carta de vinos presenta los mejores viñedos de todo el mundo. El establecimiento también cuenta con salones comedor privados y un director de comedor privado personal que se encargará de que el lugar sea perfecto para grupos o presupuestos de cualquier tamaño. Toda visita a Fleming’s está llena de posibilidades para complacerse.
Una foto del restaurante Somerville
4.6
Excepcional(73)
Precio: caro
• Steak • Culver City
Reservado 56 veces hoy
Intentionally located along the Slauson Corridor in Historic View Park-Windsor Hills, Somerville is an ode to the past, a toast to the present, and celebration of the progress in between. We are a progressive American dining experience that highlights contemporary cuisine while honoring the rich roots of South Central Los Angeles. Each dish captures the bold and savory essence of California, blending traditional influences with modern techniques to elevate every bite.Designed as an inviting space for locals, travelers, and culinary enthusiasts alike, Somerville cultivates community in a timeless setting, featuring a thoughtfully curated wine selection, skillfully crafted cocktails, and live entertainment -- creating the perfect backdrop for conversation and connection.
Una foto del restaurante Dear John's
4.6
Excepcional(249)
Precio: caro
• Steak • Culver City
Reservado 18 veces hoy
In 1962, Johnny Harlowe made the jump from the silver screen to chef and owner of Dear John’s. Convinced by his pal Frank Sinatra, Johnny opened the iconic spot just a ways down from Sony Studios on Culver Blvd. It became the watering-hole for the Hollywood elite with Sinatra often in the corner playing the piano against the dark brick walls once lined with portraits of famous John’s. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up to re-open Dear John’s with an updated classic American menu and old-school cocktail list.
Una foto del restaurante Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angeles
4.5
Impresionante(728)
Precio: caro
• Steak • Centro de la ciudad
Reservado 82 veces hoy
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Una foto del restaurante The Palm Los Angeles
4.4
Impresionante(3119)
Precio: muy caro
• Steak • Centro de la ciudad
Reservado 16 veces hoy
La Palma, en el centro de Los Ángeles, se localiza dentro del histórico Toy Center en el cruce de las calles Flowers y 11th, una cuadra al este del Staples Center. The Palm cuenta con lugar para 400 comensales aproximadamente, en un espacio de 1,254 metros cuadrados. The Palm es reconocido por ofrecer filetes de primera calidad, langostas jumbo, y comida italiana, además de ofrecer servicio de cena todos los días de la semana y almuerzo los sábados y domingos.
Una foto del restaurante Daedo Sikdang
4.8
Excepcional(202)
Precio: muy caro
• Steak • Koreatown
Reservado 22 veces hoy
We just don't serve food. We serve experience & culture. Daedo Sikdang is a famous Korean ribeye steakhouse in Korea with a long and rich history. We have focused solely on serving the best Korean ribeye steak since 1964. At Daedo, our Meat Master takes time trimming unnecessary fat from our steaks.Proudly serving Certified Angus Beef® Prime. Our steaks are selected to be the highest quality; amazingly tender, incredibly juicy and full of flavor. Certified Angus Beef® Prime has passed 9 more stringent quality standards than USDA Prime for exceptional flavor. Enjoy our legendary cuts, selected by Daedo, which has mastered the ribeye since our opening in 1964.
Una foto del restaurante The Capital Grille - Los Angeles
4.8
Excepcional(563)
Precio: muy caro
• Steak • Centro de la ciudad
Reservado 38 veces hoy
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Una foto del restaurante Lawry's The Prime Rib - Beverly Hills
4.6
Excepcional(17669)
Precio: caro
• Steak • Beverly Hills
Reservado 46 veces hoy
Sabrá en cuanto llegue, que Lawry's The Prime Rib es un restaurante extraordinario. Sus características Roasted Prime Ribs of Beef son añejadas por 21 días, asadas con sal de roca a la perfección para después ser cortadas a lado suyo en una pequeña mesa plateada sobre ruedas. La famosa Spinning Bowl Salad, crema batida de rábano picante, puré de papa, Yorkshire Pudding y una cálida hospitalidad complementan la experiencia que han merecido lugares en innumerables listas de \"10 mejores\" y lo han convertido en una leyenda desde 1938.
Una foto del restaurante Fogo de Chao - Beverly Hills
4.2
Impresionante(3764)
Precio: moderado
• Steak • Beverly Hills
Reservado 83 veces hoy
Fogo de Chão® (fo-go dée shoun), es un auténtico restaurante de carnes del sur de Brasil. En 1979, Fogo® empezó a distinguirse gracias al estilo gaucho de asar carne en Porto Alegre, Brasil. Hoy en día, los chefs gauchos continúan preparando más de 20 cortes de carne de forma experta y ofrecen un servicio continuo a la mesa. En este restaurante podrá disfrutar de las deliciosas creaciones de los chefs gauchos junto con la mesa gourmet de productos del mercado, auténticos platillos brasileños y una carta de vinos galardonada.
Una foto del restaurante Maison Kasai at Level 8
4.4
Impresionante(85)
Precio: caro
• Steak • Centro de la ciudad
Reservado 3 veces hoy
An interactive dining experience from Michelin-starred chef Joshua Gil, Maison Kasai is an elevated teppanyaki restaurant that combines French and Japanese techniques with culinary virtuosity and a touch of performance art. Chefs prepare each course to order on large iron grills, cooking blini to serve with caviar, searing lobster with Normandy butter and vin jaune from France, preparing A5 Wagyu sukiyaki-style, and finishing elegant sauces — all as you watch. Created exclusively for Level 8 by Gil, whose Beverly Hills restaurant Mírame has received widespread critical acclaim, Maison Kasai is a gastronomic experience and theatrical event in one. Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 8 or more guests, please email reservations@level8dtla.com.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable