Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Mejores restaurantes de Cortes Finos en Hawthorne / Gardena

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

30 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Fleming's Steakhouse - El Segundo
4.5
Impresionante(2373)
Precio: caro
• Steak • El Segundo
Reservado 65 veces hoy
Fleming’s Prime Steakhouse & Wine Bar aúna pasión por el servicio e ingredientes de temporada con la mejor carne de res de calidad USDA Prime. Cada platillo se elabora a conciencia desde cero y el atento personal del establecimiento lo lleva a las mesas. Aquí también podrá descubrir el vino perfecto para cada ocasión gracias a la Fleming’s 100®, la carta de vinos galardonados con 100 caldos servidos en copa. La carta de vinos incluye vinos de las bodegas mejor valoradas de de todo el mundo. El establecimiento también cuenta con salones comedor privados y un director de salón comedor privado que puede organizar el evento perfecto para cualquier presupuesto y tamaño de grupo. En el Fleming’s cada visita está llena de posibilidades para disfrutar.
Una foto del restaurante Black Angus Steakhouse - Torrance
4.5
Impresionante(3522)
Precio: moderado
• Steak • Torrance/Carson
Reservado 53 veces hoy
El restaurante Black Angus Steakhouse es un asadero reconocido que ofrece una experiencia genuina de parrillada estadounidense. Los chefs del restaurante se enorgullecen en servir solo filetes Black Angus, añejados cuidadosamente y cortados de forma diaria, asándolos en una parrilla de flama abierta. Black Angus Steakhouse ofrece también una variedad de suculentos mariscos, costillitas de ternera tan suaves que su carne cae del hueso y el famoso Prime Rib (filete de costilla) asado a fuego lento. El restaurante se destaca en complacer a sus comensales con una calidad superior, servicio amable y comida fuera de serie. Esto, más que una tradición, es la pasión con la que se trabaja todos los días en el Black Angus. Es importante agregar que, en su menú, el restaurante también incluye una gran variedad de alimentos naturalmente libres de gluten, para conocerlos solicite el Gluten Free Trail Map.
Una foto del restaurante BOA Steakhouse - Manhattan Beach
4.7
Excepcional(319)
Precio: moderado
• Steak • Manhattan Beach/Hermosa Beach
Reservado 30 veces hoy
Simply put, BOA is unlike any other steakhouse. We reinvented the traditional American steakhouse to fashion a distinctly unique dining experience. That experience is bold, modern and innovative. From the seductively stylish interior to the dry-aged prime steaks, BOA’s vibrant ambiance is as alluring as the cuisine itself.
Una foto del restaurante Polanco Modern Mexican Steakhouse
4.4
Impresionante(393)
Precio: caro
• Steak • Manhattan Beach/Hermosa Beach
Reservado 5 veces hoy
Polanco Mexican Modern Steak House is a slightly elevated restaurant that will focus on fine dining touches with a lively atmosphere. Polanco features a prime selected list of steaks seared off and seasoned with an eye towards the ranches and cattle farms of northern Mexico. Bar operated by Miguel Valencia who is the head mixologist listing a cocktail selection based on agave varieties such as Mezcal, Ensambles and a unique selection of Tequilas.
Una foto del restaurante JOEY Manhattan Beach
4.6
Excepcional(160)
Precio: caro
• Steak • Manhattan Beach/Hermosa Beach
Reservado 187 veces hoy
JOEY Restaurants marries iconic hospitality with a handcrafted, locally and globally-inspired menu from award-winning chefs, to bring an unparalleled guest experience. Instead of just one chef, JOEY has a whole team of celebrated Executive Chefs bringing you an experience you can't get anywhere else. Nestled in the heart of Manhattan Village, our third Southern California location feels like a lush oasis. Extending over 9,400 square feet with an expansive 2,160 square foot patio, there’s plenty of room for all. Vibrant abstract artwork by local California artist Amber Goldhammer gives this space the positive vibes of an endless summer.
Una foto del restaurante Paul Martin's American Grill - El Segundo
4.6
Excepcional(4562)
Precio: moderado
• Steak • El Segundo
Reservado 28 veces hoy
De temporada y delicioso. Con Paul Martin's American Grill, Brian Bennett y el empresario de restaurantes Paul Fleming han cumplido el sueño mucho tiempo acariciado de crear el restaurante "que siempre hemos deseado tener en nuestra zona". La esencia de toda buena comida radica en el uso de ingredientes frescos de temporada de la zona. El objetivo del Paul Martin's es servir a los clientes los mejores ingredientes, como carne de animales criados de forma racional y saludable, productos frescos de la zona, los mejores pescados salvajes y de piscifactoría, quesos artesanales y embutidos de pequeños proveedores locales. La carta de vinos centrada en la California profunda, con vinos servidos en copa o en botella, se mueve entre caldos de los viñedos de Golden State, con una parada ocasional para un Pinot Gris de Oregón o un Riesling seco de Washington. Detrás de la elegante barra rústica del Paul Martin's hay una interesante selección de cervezas artesanales y cocteles espiritosos con aderezos frescos. Los buenos momentos y la comida de calidad son una forma de vida en el Paul Martin's American Grill.
Una foto del restaurante Fogo de Chao - El Segundo
4.2
Impresionante(1039)
Precio: moderado
• Steak • El Segundo
Reservado 102 veces hoy
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Una foto del restaurante Eddie V's - El Segundo
4.8
Excepcional(1551)
Precio: muy caro
• Steak • El Segundo
Reservado 75 veces hoy
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Una foto del restaurante Broginos Italian Restaurant
4.3
Impresionante(280)
Precio: moderado
• Steak • Redondo Beach
Reservado 4 veces hoy
Since 1977 Broginos has been a local destination for the South Bay and beyond. We proudly make all the sauces from scratch and our bread and pizza are made fresh daily. We offer many excellent wines from Italy and California and our full bar is famous for the best martinis in town. Broginos is family owned and we will keep it this way.
Una foto del restaurante Steak & Whisky
4.7
Excepcional(1078)
Precio: muy caro
• Steak • Hermosa Beach
Reservado 14 veces hoy
Steak & Whisky is a decidedly Californian take on the American Tavern featuring classic American dishes with a modern twist.Join us for nightly dinner or weekend happy hour, a cozy night out with friends or simply a weeknight meal, Steak & Whisky brings exceptional ingredients and attention to detail to every dining experience.Each cut of meat has been hand-selected from a single-source herd of cattle to give you the highest quality meat available. Smoked Pork Meatballs, S&W Dry Aged Burger, as well as a selection of quality steaks.Enjoy a hand-crafted cocktail, 100 plus curated whiskey list, or one of our many by-the-glass wines, a selection from our chef-driven menu, and the cozy ambiance of our intimate dining room. Signature dishes include our Seared Scallops, Butter-Poached Whole Lobster, and our hand-selected steaks, including the Tomahawk, Filet Mignon, and Prime Porterhouse.*Table Time Limits Enforced*1-2 people: 1.5hours3-4 people: 2hours5+ people: 2.5hours
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable