Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Miami - Dade

Mejores restaurantes sudamericanos en MiMo / Upper East Side

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

149 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Michael's Genuine Food & Drink - Miami
4.6
Excepcional(6425)
Precio: caro
• Southern american • Design District
Reservado 72 veces hoy
Desde el primer Michael's Genuine Food & Drink abierto en el Design District de Miami en la primavera del 2007, los comensales han abrazado y deseado la combinación entre un ambiente relajado y comida realmente buena que ofrece este bistro local. En este lugar el chef y propietario Michael Schwartz, muestra lo mejor de lo que sabe hacer y prepara platillos caseros, modestos, deliciosos y con un énfasis en ingredientes locales excelentes. El restaurante está abierto los 7 días de la semana y sirve almuerzos, un menú por la tarde, cena y brunch. El salón comedor principal y el patio cuentan con capacidad para recibir a 100 comensales, mientras que el bar puede recibir a 16 con 24 lugares adicionales en la barra de la recepción, en donde los clientes pueden disfrutar del menú de la tarde y de la barra de mariscos de 15:00 a 17:30, de lunes a sábado. Los platillos pequeños destacan durante el brunch dominical mediante un menú de elementos dulces y salados que cambia semanalmente. El restaurante está ubicado en la animada zona del Design District, el cual es el nuevo patio de lujo y moda de Miami.
Una foto del restaurante Amara at Paraiso
4.5
Impresionante(4929)
Precio: caro
• Southern american • Edgewater
Reservado 53 veces hoy
Inspired by its idyllic bayside setting, Amara at Paraiso is the quintessential Miami waterfront restaurant bringing together bold Latin American flavors, coastal ingredients, and South Florida’s diversity of food culture. From environment to cuisine and vibe, experience the dynamic energy, local ingredients, and natural beauty of Biscayne Bay that defines what living in Miami is all about through the lens of James Beard Award-winning chef/restauranteur Michael Schwartz. We are taking every precaution to ensure a safe dining experience for our guests during these unprecedented times. Our outdoor seating is spacious, with many tables on our covered terrace. We accept walk ins and have bar seating available. Please call for our corkage and cake policies and fees.
Una foto del restaurante L’Atelier de Joël Robuchon - Miami
4.7
Excepcional(396)
Precio: muy caro
• Southern american • Design District
Reservado 20 veces hoy
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Una foto del restaurante Blue Collar
4.6
Excepcional(1293)
Precio: caro
• Southern american • MiMo / Upper East Side
Reservado 20 veces hoy
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, cocktails, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7. Please note that we are currently not accepting reservations larger than 6 people.
Una foto del restaurante EntreNos
4.7
Excepcional(33)
Precio: muy caro
• Southern american • Miami Shores
Reservado 10 veces hoy
A "Love Letter to Florida". Inspired by the farmers, fishermen and ranchers, chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez pay homage to the beautiful products found in the Sunshine State.
Una foto del restaurante Red Rooster Overtown
4.3
Impresionante(2526)
Precio: moderado
• Southern american • Overtown
Reservado 36 veces hoy
Located in the heart of Overtown, Red Rooster serves comfort food celebrating the roots of American cuisine and the diverse culinary traditions of the neighborhood. At Red Rooster, we want to share the story of Overtown with our guests, and offer a platform to celebrate local artists, musicians and culinary talents. We embrace today's Overtown with a spirit of inclusiveness and community by hiring our family of staff from within the community; inspiring better eating through buying from local purveyors. Overtown is a unique and historically rich neighborhood that we are honored to be a part of. We invite you to please join us and share in the spirit of Overtown at Red Rooster, where Chef Marcus Samuelsson brings his passion for food to the neighborhood. In 2022, Red Rooster was awarded the Bib Gourmand by the world's most famous international restaurant rating guide, Michelin. The Bib Gourmand spotlights restaurants that showcase exceptional food at a great value.
Una foto del restaurante Mignonette
4.7
Excepcional(2395)
Precio: caro
• Southern american • Centro de Miami
Reservado 16 veces hoy
Mignonette es un bar de ostras de Miami dirigido por los chefs Daniel Serfer y Ryan Roman. Dispone de una gran selección de ostras, mariscos y verduras. Daniel Serfer, originario de Miami, abrió su 1er restaurante, Blue Collar, en enero de 2012. Blue Collar, frecuentado por habitantes y visitantes, ofrece platillos estadounidenses en un ambiente informal junto a un prostíbulo. Basándose en el éxito de Blue Collar, Mignonette se ubica en un entorno accesible y divertido donde los clientes pueden disfrutar de una docena de ostras, una botella de champán, los platillos clásicos de marisco como ostras Rockefeller y almejas Casino y una elegante torre de marisco. Serfer, impulsado a crear el tipo de restaurante que le gusta, brinda a los comensales una experiencia única en el bar de ostras de Blue Collar. Este nuevo establecimiento no se encuentra junto a un prostíbulo, pero como las ostras son afrodisíacas, puede que los comensales terminen la velada en el motel.
Una foto del restaurante Pinch Kitchen
4.9
Excepcional(575)
Precio: moderado
• Southern american • MiMo / Upper East Side
Reservado 8 veces hoy
On the corner of NE 86th Street and Biscayne Blvd in Miami, is where you will find Pinch Kitchen+Bar. An open kitchen, wooden tables, black and white accents, and a chalkboard wall give this cozy restaurant a hip, chic vibe. Executive Chef-Owner John Gallo opened the doors in the fall of 2015, and it has been receiving rave reviews ever since. The menu changes seasonally and features fresh produce, fresh proteins, and ingredients by always sourcing locally first for the best fresh taste. Offering a Full Bar, Craft Cocktails, Craft Beers, Wine, and Organic Wines. In addition to the À la carte menu, they offer daily specials and there is always one vegan option. The Pinch salad, the Famous Eponymous Pinch burger, the Ceviche, and the Churrasco steak are all popular choices with critics and returning guests alike for brunch, lunch, and dinner. Has been awarded Best New Restaurant in Miami by Miami New Times. Enjoy delicious dining at Pinch Kitchen+Bar for Lunch, Brunch, and Dinner
Una foto del restaurante Yardbird Table & Bar - Miami
4.8
Excepcional(7869)
Precio: caro
• Southern american • South Beach
Reservado 41 veces hoy
El restaurante Yardbird ofrece el mejor pollo frito y los ingredientes agrícolas más frescos de Florida y Georgia desde 2011 y, desde entonces, se ha ganado las alabanzas de la Fundación James Beard como semifinalista del "Best New Restaurant South" y como uno de los "50 Best New Restaurants" para Bon Appétit en el 2012. El Yardbird permanece leal a los valores de tradición, familia y comunidad y sirve un menú de platillos "que alimentan el alma" destinados a compartir. El Yardbird ofrece un ambiente cálido y acogedor que le hará sentir relajado y como en casa. Las mesas presentan toques del sur, antiguos candelabros y flores silvestres. También hay lámparas hechas a mano equipadas con bombillas Edison en tarros de conservas. **Tenga en cuenta que este establecimiento acepta familias y niños, pero que no cuenta con sillas para bebé.**
Una foto del restaurante Lido Bayside Grill at The Standard Spa, Miami Beach
4.6
Excepcional(1574)
Precio: muy caro
• Southern american • South Beach
Reservado 52 veces hoy
El Lido Bayside Grill at The Standard Spa, Miami Beach permite disfrutar de impresionantes puestas de sol y cocina saludable de inspiración mediterránea con vistas a la Bahía Vizcaína. El chef Mark Zeitouni, ganador de premios, solo elige los ingredientes de temporada más frescos y orgánicos para elaborar platillos que rejuvenecen mente, cuerpo y espíritu. Además de degustar hamburguesas increíbles, el chef Mark se especializa en la creación de platillos vegetarianos y veganos ingeniosos.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable