Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Metro de Atlanta

Mejores restaurantes de Mariscos en Belvedere Park

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

20 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Parker's on Ponce
4.7
Excepcional(3567)
Precio: caro
• Seafood • Decatur
Reservado 26 veces hoy
Parker's on Ponce, propiedad de los hermanos John-Thomas y Christopher Scott, es el primer restaurante de cortes finos de propiedad independiente de Decatur. La familia Scott siempre ha estado muy involucrada en la comunidad local, por ejemplo, a través del gobierno local. El restaurante lleva el nombre de la hija de 10 años de John-Thomas, Parker. Es muy común ver a toda la familia Scott en el restaurante, ya que para ellos no es un negocio, sino un hogar, y es por ello que tratan a los clientes también como familia.
Una foto del restaurante Red Lobster - Decatur - Candler Road
3.3
Bueno(5)
Precio: moderado
• Seafood • Candler-McAfee
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
Una foto del restaurante TWO urban licks
4.7
Excepcional(12054)
Precio: caro
• Seafood • Poncey-Highland
Reservado 93 veces hoy
TWO Urban Licks' incredible wood-fired cuisine, live rotating rotisseries, unique 26 foot wine on tap barrel wall (the first in the country!), funky live blues, Beltline views and the "wow" design centered around the floor to ceiling Todd Murphy painting lit by a gas lamp wall make TWO truly one of a kind.The innovative, domestic and international, wine program consists solely of stainless steel barrels of wine displayed in a 26 foot, glass and steel, temperature controlled tower situated prominently in the restaurant. The Bar also boasts 4 in house draft cocktails, infusions and a state of the art beer program. TWO has garnered an abundance accolades including Conde Nast Traveler's "Hot List", Bon Appetit's "Hot 50 Tables" and one of Rachael Ray's "favorite restaurants" in the country by Instyle Magazine. Nominated locally year after year as "Best Restaurant Scene" and "best place to take an out of towner", guests keep coming back for dinner and weekend brunch!
Una foto del restaurante The Sun Dial Restaurant, Bar & View
4.4
Impresionante(8885)
Precio: muy caro
• Seafood • Centro de la ciudad
Reservado 113 veces hoy
El restaurante The Sun Dial recientemente pasó por una renovación completa y reabrió sus puertas el 13 de agosto, ofreciendo a sus comensales un entorno exclusivo y moderno, y una vista inmejorable. The Sun Dial gira a 220 metros de altura sobre la Peachtree Street, siendo el único restaurante de Atlanta que ofrece un conjunto de 3 pisos con una vista panorámica de 360 grados de la ciudad. En él podrá disfrutar de platos americanos contemporáneos y de temporada, inspirados en ingredientes locales y elaborados por el chef Jason Starnes. Gracias a sus vistas espectaculares, sus tentadores menús y jazz en vivo para crear el ambiente perfecto, The Sun Dial Restaurant Bar & View ofrece una experiencia extraordinaria para cenar Atlanta.
Una foto del restaurante Beetlecat
4.6
Excepcional(3030)
Precio: caro
• Seafood • Inman Park
Reservado 36 veces hoy
Featuring raw oysters and fresh seafood with international influences from executive chef Eddie Barrett, BeetleCat is a trendy restaurant and bar in Atlanta’s Inman Park neighborhood. The menu transports you to the New England coast at the upstairs dining room and oyster bar, while the downstairs Den lends itself to a 70s surf shack. Enjoy fresh air on one of the two patios, both upstairs and downstairs. BeetleCat is open nightly for dinner and offers brunch in the Den on Saturdays and Sundays.
Una foto del restaurante Ray's in the City
4.6
Excepcional(6844)
Precio: caro
• Seafood • Centro de la ciudad
Reservado 82 veces hoy
Ray's in the City ofrece mariscos que son traídos diariamente a la cocina, filetes y chuletas de primera, una galardonada lista de vinos, cocteles artesanales y un personal de servicio profesional. ¡Ray's espera su pronta visita!
Una foto del restaurante C&S Seafood & Oyster Bar - Brookhaven
4.8
Excepcional(617)
Precio: caro
• Seafood • Brookhaven
Reservado 39 veces hoy
Clark and Schwenk, friends over the years, discussed starting a place of their own and traded ideas over what the menu would be like. Finally, at the beginning of 2007, they felt ready to strike out on their own and made that vision happen. “I looked around Atlanta and saw a need for a really good old-school restaurant,” Clark says. That restaurant would become C&S Oyster Bar, specializing in classic New York and Paris brasserie-style cuisine. Clark possesses a passion for French cuisine and claims that it comes from the French’s appreciation for balance. Their focus on vegetables, fish, and meat as the primary vehicles of flavor allow for emphasis to be placed on the freshness of the ingredients. Proper attire required. The following are not allowed: Beach flip flops, slides tank tops for men undershirt type t-shirts sweat pants and jogging pants athletic shorts clothing with inappropriate graphics clothing that is overly exposing midriff tops shorts that are too short.
Una foto del restaurante Cuts Steakhouse
4.7
Excepcional(3559)
Precio: caro
• Seafood • Centro de la ciudad
Reservado 24 veces hoy
Cuts es un restaurante de cortes finos que es una nueva opción en el distrito de restaurantes de Atlanta, con una oferta culinaria con platillos del sur de Estados Unidos. El restaurante ofrece los mejores filetes, costillas de res, cola de langosta frita y camarones y sémola, sólo para nombrar algunas de las ofertas, así como una extensa lista de aperitivos y vinos. Cuts ofrece una variedad de opciones en el restaurante, los comensales pueden elegir entre las áreas comunes de comedor, salones semi privados, el patio o el sports bar. Ya sea que desee una experiencia íntima en una mesa cerca de la chimenea, una cena privada de negocios o un evento personal o incluso la posibilidad de ver un partido con un grupo de amigos. Cuts Steakhouse se lo proporciona. Cuts Steakhouse se está convirtiendo rápidamente en el mejor destino en el centro de la ciudad para tener una experiencia culinaria excelente en un ambiente excepcional. El restaurante espera ofrecerle la mejor experiencia culinaria.
Una foto del restaurante Holeman and Finch Public House
4.6
Excepcional(287)
Precio: caro
• Seafood • Midtown
Reservado 26 veces hoy
Holeman & Finch Public House is a classic gastropub serving delicious food and libations in the heart of Midtown, Atlanta. We are proud to hold the 2024 Slow Food Snail of Approval, a 2024 Wine Spectator Award of Excellence, and be a Georgia Organics Farmer Champion.Our charming space is filled with cozy booths and over 150 pieces of thoughtfully curated art. In every corner, the restaurant nods to the vibrant arts scene found in Midtown. Whether you’re grabbing a drink at the bar before heading to a show, or indulging in a Sunday Roast on a chilly evening, it’s the perfect spot for inviting food in a relaxed environment.
Una foto del restaurante Alici
4.5
Impresionante(246)
Precio: moderado
• Seafood • Midtown
Reservado 23 veces hoy
“Alici” may be the Italian word for anchovies, but the focus at this suave seafood-themed ristorante from Pat Pascarella (of Bastone and Grana) is on oysters — 5 or 7 varieties a day — and on a variety of fish cooked in southern Italian fashion.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable