Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Londres

Mejores restaurantes europeos modernos en Liverpool Street

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

154 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Crispin
4.6
Excepcional(384)
Precio: caro
• Modern european • Spitalfields
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
Una foto del restaurante Galvin La Chapelle
4.6
Excepcional(1877)
Precio: muy caro
• Modern european • Liverpool Street
Reservado 2 veces hoy
Galvin La Chapelle ha recibido numerosos reconocimientos de la crítica, un restaurante ineludible, y con razón. Este fabuloso restaurante, situado junto a la famosa Bishopsgate de Londres, es el fruto del trabajo de los prestigiosos chef hermanos Chris y Jeff Galvin, y representa su enfoque en cuanto al diseño y gestión de restaurantes en todos los sentidos. El Galvin La Chapelle combina todo el factor sorpresa de Windows con el refinamiento elegante de Galvin Bistrot de Luxe, a la vez que conserva su carácter particular. El interior es muy especial, al igual que la comida: cosmopolita, continental y totalmente elegante en cada detalle, creativa pero familiar, especial pero humilde. No es de extrañar que el Galvin La Chapelle haya sido nombrado Tatler’s Restaurant of the Year 2010 y AA Best London Restaurant 2010.
Una foto del restaurante 3 South Place Restaurant and Bar
4.3
Impresionante(950)
Precio: muy caro
• Modern european • Liverpool Street
Como el nombre del nuevo restaurante del South Place Hotelpodría sugerir, el South Place Chop House se inspiró en los tradicionales restaurantes de cortes de Londres, presentando una combinación de excelente comida con el mejor servicio y un gran ambiente. El lugar ha recibido un cambio de imagen, con torres de tradicionales cazos de cobre, obras de arte por Thorbjørn Andersen y una selección de mesas para cenas íntimas, así como también grandes mesas comunitarias. La cocina - dirigida por el jefe de cocina Oliver Marlowe - es hábil y audaz. Cuenta con el refinamiento de una Chop House tradicional del siglo XVIII, pero ajustándose a los gustos y sensibilidades contemporáneos, creando platillos sabrosos, saludables y sustanciosos que lo harán regresar a este establecimiento.
Una foto del restaurante Angler - London
4.7
Excepcional(1122)
Precio: muy caro
• Modern european • Liverpool Street
Reservado 2 veces hoy
El restaurante Angled con una estrella Michelín, ubicado en lo alto del South Place Hotel, ofrece pescado y marisco sostenible de aguas británicas, junto con los mejores productos locales y de temporada. El menú, supervisado por el chef ejecutivo, Gary Foulkes, cuenta con platillos de bella apariencia y excelentes opciones de vino para su maridaje, que convierten al Angler en un destino para los conocedores comensales londinenses. El gerente del restaurante y el jefe sumiller aportan su experiencia única al equipo, lo que hace del Angler una experiencia gourmet completa. Además del salón comedor principal, el restaurante Angler tiene una terraza en la azotea, un bar íntimo y una zona de comedor semiprivada conocida como "the Chef's View".
Una foto del restaurante Galvin Bistrot & Bar
4.5
Impresionante(225)
Precio: moderado
• Modern european • Spitalfields
El Galvin HOP es elegante y popular y se encuentra junto a La Chapelle. Esta pequeña cafetería es animada, amigable y relajada y tiene diversos sitios para comer, como el bar y la terraza jardín, situada en una zona cubierta al aire libre con calefacción. Bajo la dirección del jefe de gastronomía Jack Boast, el menú de platillos cambia continuamente con propuestas innovadoras que combinan influencias italianas y francesas. La Guía Roja Michelin otorgó al establecimiento el premio Bib Gourmand en 2011.
Una foto del restaurante Mattarello Bolognese
4.2
Impresionante(413)
Precio: caro
• Modern european • Aldgate
Reservado 2 veces hoy
We also make gluten-free pasta every day with a rolling pin and are certified with coeliac uk. In the heart of London, the City, Mattarello Bolognese will bring you the ultimate Italian cuisine experience.We brought the Bologna's traditional cusine to Aldgate, with our signature fresh hand-made pasta.We have installed a gluten-free kitchen to offer you the safety and taste you need, and import certified quality gluten free products as flours, pasta and hams directly from Italy.Every day you can watch our "Sfoglino" making fresh pasta in front of you at our premises and soon you will have also the chance to learn all the secrets of fresh-pasta production from him with our exclusive courses that will start this year.
Una foto del restaurante Broadwood
4.1
Excelente(123)
Precio: caro
• Modern european • Liverpool Street
Located near Bishopsgate next to Tower 42 in Old Broad Street, Broadleaf is the perfect venue to relax over a spot of lunch, or unwind with after work drinks, dinner and great times. Catch all the major domestic and international sporting action on our large screens.
Una foto del restaurante The Brush Grand Café
4.5
Impresionante(33)
Precio: moderado
• Modern european • Shoreditch
Reservado 15 veces hoy
The Brush is an all-day Grand Cafe, Soul Music & Cocktail Bar in the heart of Hoxton with a large terrace. The seasonal menu pays homage to the ‘Grand Cafe’ genre, with inspiration taken from cuisines across Europe, offering a modern take on traditional dishes alongside new signatures. Just a short walk from Old Street Station, The Brush is the spot for any moment in the day from breakfast, lunch, dinner or simply a coffee and cocktail in between, a true neighbourhood hub of Hoxton.
Una foto del restaurante The Ivy West Street
4.5
Impresionante(4952)
Precio: muy caro
• Modern european • Covent Garden
Reservado 116 veces hoy
The Ivy restaurant has been a firm fixture on London’s dining and social scene since 1917. The restaurant and private room upstairs are the epitome of real glamour. A shimmering central dining bar in the restaurant draws admiring attention, and the signature harlequin stained-glass windows, oak panelling and striking contemporary art collection ensure the longevity of this very British of dining institutions. Executive Chef Gary Lee creates balanced seasonal menus, featuring Ivy classics, but accounting for today’s tastes, incorporating more Asian dishes, salads and vegetables, and the advent of a “sea and shells” section. Director Fernando Peire leads a strong and experienced team to deliver the unfaltering service for which The Ivy has become well known over the years. The Ivy welcomes customers without reservations at the central dining bar, where the A La Carte and Set menus are both served.
Una foto del restaurante Trivet
4.6
Excepcional(122)
Precio: muy caro
• Modern european • Puente de Londres
Reservado 7 veces hoy
2024: awarded 2 Michelin stars!Trivet derives from the age-old cooking utensil - an iron tripod placed over fire to support a cooking pot or kettle - reflecting the warmth and balance which forms Head Chef Jonny Lake and Master Sommelier Isa Bal’s values for the restaurant, as well as their working relationship.From the very beginning of the creative process, Jonny, Isa and the team think about how food and drink work together. The menu features their explorations of ingredients, dishes and drinks from around the world, inspired by the culinary history and diversity around us. The wine list is set out chronologically, following the historic beginnings of wine to present day, with over 350 wines from classic producers to the New World, as well as acknowledging the root of viti-vinoculture with wines from Georgia, Armenia and Turkey.As well as the welcoming main dining room, Trivet has a terrace, wine bar and private dining space. Monday nights transform into the LaBombe Wine Bar.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable