Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Mejores restaurantes latinoamericanos en Jefferson Park

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

20 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Libertad
4.7
Excepcional(3205)
Precio: moderado
• Latin american • Skokie
Reservado 10 veces hoy
Libertad es un restaurante informal de barrio, y ofrece gastronomía impulsada por el chef inspirada en Latinoamérica. El chef ejecutivo Armando González, cuya experiencia incluye algunos de los restaurantes más notables de Chicago, fusiona sabores emocionantes para crear un menú de temporada de platos pequeños ideales para compartir, experimentando así la diversidad de los países que conforman América Latina. El experto en mezclas Adam Seger ha elaborado una creativa carta de cocteles, mientras que el sommelier Shebnem Ince compiló una extensa lista de vinos que complementa el menú con las selecciones por copa o botella. Al visitar Libertad verá por qué personifica un verdadero restaurante de barrio, un lugar donde querrá cenar con frecuencia gracias a su ambiente relajado y su menú tan bueno que le será difícil elegir. ¿La respuesta para este dilema? ¡Visitarlos muy seguido!
Una foto del restaurante Artango Bar & Steakhouse
4.6
Excepcional(1762)
Precio: caro
• Latin american • Lincoln Square
Reservado 19 veces hoy
Experience Buenos Aires’ Golden Age at Artango Bar and Steakhouse, where the rich cultural heritage of Argentina comes alive. Set amidst a tableau of Art Nouveau and Neo-classical architecture and décor are the exciting tastes, lively music and dancing of Argentina.An evening at Artango feels as if you’ve traveled to Buenos Aires, and guests have the opportunity to enjoy authentic imported Grass-Fed Argentinian steaks. Roman’s selection of 120 day wet-aged, grass-fed black angus beef cuts are grilled on an Argentinian parrilla at a slightly lower temperature and for a longer period of time – similar to the Patagonian method of barbecuing crafted by Buenos Aires-born celebrity chef, Francis Mallmann. Argentine cuts are lean, tender and full of flavor. Pair your meal with Prohibition-era cocktails and both classic and rare European and Argentine wines. Dining at Artango is a memorable journey to Argentina.
Una foto del restaurante Cafe Con Leche
4.9
Excepcional(318)
Precio: moderado
• Latin american • Logan Square
Reservado 3 veces hoy
Café Con Leche opened its doors in 2001 on Milwaukee Avenue in the heart of Chicago’s Logan Square neighborhood. It’s become a popular restaurant for dinner, lunch, and breakfast in Logan Square.Since then, Café Con Leche has been serving both Mexican breakfast favorites and Latin dinner classics, paired with delectable desserts and coffees. From fresh salsas with a perfect balance of spices, to delicious slow-roasted pork and savory meats, there’s something delectable for everyone.
Una foto del restaurante Maya Del Sol
4.8
Excepcional(3808)
Precio: caro
• Latin american • Oak Park
Reservado 19 veces hoy
Por favor, llame directamente al restaurante si está teniendo problemas para hacer una reservación. Maya Del Sol solo permite la reservación de aproximadamente el 50% de su capacidad para poder recibir a los comensales que no hayan reservado, así que si no encuentra disponibilidad para la hora o la cantidad de personas que desea, llame al restaurante directamente y podrán ayudarlo. Tenga en cuenta que las reservaciones solo garantizan una mesa en el interior. El restaurante trata de satisfacer todas las solicitudes para el patio, pero en general las mesas se atribuyen por orden de llegada. Tenga también en cuenta que a fin de atender a todos los clientes que esperan para sentarse, los grupos solo podrán pasar a una mesa cuando estén completos.
Una foto del restaurante Barcocina - Lakeview
4.1
Excelente(948)
Precio: caro
• Latin american • Vista del lago/Vista este del lago
Reservado 12 veces hoy
Barcocina es un concepto mexicano progresivo con giros a los sabores latinos originales. En el menú destacan los platillos para compartir, así se ofrece una experiencia culinaria completa que incluye el comer, beber y socializar. Barcocina dispone de un carta de bebidas inigualable, a base de clásicos dulces, humeantes y picantes, además de coctelería innovadora.
Una foto del restaurante Amaru
4.7
Excepcional(623)
Precio: caro
• Latin american • Bucktown/Wicker Park
Reservado 20 veces hoy
Pan-Latin Cuisine & Cocktails in Wicker Park With influences from the Argentinian wine country to the seafood-abundant waters of Peru; the Amazonian jungles of Brazil to the verdant mountains of Colombia; with the diversity of Mexico and the spirit of the Caribbean, at Amaru. We share with you our culture, history and passion for Latin American food and warm hospitality
Una foto del restaurante Hacienda Calavera
4.4
Impresionante(153)
Precio: caro
• Latin american • Cicero
Reservado 39 veces hoy
Hacienda Calavera is a family-owned authentic Latin American cuisine restaurant in Cicero, Illinois. Inspired by creating a cultural interaction through food with one simple goal in mind: creating a place where people could experience the authentic feel of Latin America with its gourmet food and delicious tastes, incredible live music and warm familiar and festive vibes. Our Signature drinks include La Muerte, El Deseo. Enjoy our popular entrees like Los 3 Garcias, 3 Huastecos, & Langostinos. We look forward to serving you soon!
Una foto del restaurante Tabu
4.5
Impresionante(645)
Precio: caro
• Latin american • West Town
Reservado 13 veces hoy
Tabu breaks from tradition with Multi-Regional Latin inspired cuisine and cocktails, in a unique and eclectic West Loop space. Our menu defies culinary classification delivering vibrant dishes that draw influence from the cuisines of Mexico, Spain, Colombia, and more. Tabu’s food offerings were designed to pair perfectly with its tantalizing beverage program, which is set to boast the largest collection of Mezcals and Tequilas in Chicago. Tabu’s interiors combine a certain sophistication and playfulness, with a ceiling adorned with nearly 10,000 individually cut ropes, enigmatic pop art murals, and a sunken cocktail lounge that begs you to order just one more round. Tabu’s food offerings were designed to pair perfectly with its tantalizing beverage program, which is set to boast the largest collection of Mezcals and Tequilas in Chicago.Tabu has a No-Show policy and Same-day cancellation policy of $10 per person.
Una foto del restaurante Boleo
4.4
Impresionante(565)
Precio: moderado
• Latin american • Centro de la ciudad/Loop
Reservado 11 veces hoy
La gastronomía y cultura de América Latina han llegado a la Windy City. Boleo es un bar y lounge industrial-chic en la azotea donde los comensales pueden disfrutar de platillos pequeños para botanear y compartir así como de cocteles embotellados listos para ser llevados a la pista de baile. La música vivaz y animada hacen que los comensales quieran aprender a bailar salsa de inmediato. Boleo es un establecimiento que solo atiende a comensales mayores de 21 años durante todas la horas de operación.
Una foto del restaurante Kie-Gol-Lanee
4.8
Excepcional(182)
Precio: moderado
• Latin american • Uptown
Reservado 22 veces hoy
Opened in 2016, this Uptown Mexican eatery continues to gather accolades, including a spot on The New York Times' recommendations "36 hours in Chicago" and four straight years of being a MICHELIN Guide Bib Gourmand restaurant right up to the present.An immersive experience of Oaxacan cuisine featuring layudas (a.k.a. Mexican pizza), tamales oaxaqueños, enchiladas de mole, cornish hen and tacos de birria just to name a few. Their selection of margaritas made with homemade agua frescas with no artificial syrups and mimosas on the weekends is a must! Diners know to leave room too for the Oaxacan nicuatole (a flavored flan) and tres leches cake.Kie-Gol-Lanee comes from the Zapotec dialect meaning "Piedra Antigua" (old stone). Its Spanish version "Quiegolani" is the name of a small village in Oaxaca, Mexico, where the owners and siblings are from. Maria and Reynel Mendoza run this operation with their spouses, Leo and Sandra, whose mission is to preserve their family’s original recipes.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable