Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Mejores restaurantes de Estilo Kioto en Morningside Heights

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

45 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Nobu Fifty Seven
4.7
Excepcional(6125)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Midtown West
Reservado 206 veces hoy
Nobu Fifty Seven, el primer establecimiento ubicado en la zona residencial de Nueva York del legendario chef Nobu Matsuhisa, abrió en el verano del 2005. Los copropietarios del Nobu son sus socios de toda la vida: el renombrado empresario de restaurantes Drew Nieporent, el actor ganador de un Oscar, Robert De Niro, y el productor de Hollywood Meir Teper. El restaurante ofrece la famosa cocina japonesa característica de Nobu, que incluye platillos clásicos, como tiradito al estilo Nobu y bacalao negro con miso, y mesa hibachi. El restaurante recibió 3 estrellas de The New York Times. El Nobu Fifty Seven, diseñado por David Rockwell, evoca la fluidez y la imagen de un río asiático con curvas gracias a sus candelabros hechos con conchas de abulón, sus cañas de bambú rebanadas y colocadas en azulejos de terrazo, sus mesas de madera de fresno quemada y sus telas japonesas. En la barra, localizada en la primera planta, hay barriles de sake importados de Japón. El salón comedor está ubicado en la planta alta. Las maderas pulidas, los matices ricos y la iluminación tenue crean un ambiente elegante y refinado.
Una foto del restaurante Sushi Noz
4.9
Excepcional(9)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Upper East Side
Reservado 9 veces hoy
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Una foto del restaurante Sushi Yasaka
4.7
Excepcional(2717)
Precio: caro
• Kyoto-style • Upper West Side
Reservado 87 veces hoy
Este restaurante sirve comida de alta calidad y sabrosos manjares elaborados con ingredientes orgánicos. Para satisfacer el paladar de sus comensales, se utilizan las mejores materias primas provenientes de agricultores locales. Este establecimiento propone diferentes tipos de pescados, cuidadosamente seleccionados en el mercado de pescados cada mañana. Todos los pescados se rebanan siguiendo un estilo tradicional que conserva su sabor y textura originales. Nuestro chef ejecutivo supervisa cada platillo. Los platillos demuestran la dedicación del restaurante a cada paso, desde elegir el arroz y las algas hasta la decoración de los platillos. Este restaurante ofrece una comida deliciosa, un servicio entusiasta y un ambiente arrullador. No dude en disfrutar de la maravillosa experiencia culinaria que ofrece este restaurante. Para hacer reservaciones en el bar, póngase en contacto con el establecimiento por teléfono. Gracias.
Una foto del restaurante Fushimi Times Square
4.6
Excepcional(345)
Precio: caro
• Kyoto-style • Hell's Kitchen
Reservado 27 veces hoy
Founded in 2003, Fushimi Japanese Group has been an atelier for contemporary Japanese-fusion transformation, serving masterfully crafted Japanese dishes with innovative French tastes and techniques in a modern-meets-traditional style. Fushimi aims to produce visionary Japanese-fusion dishes, using the highest quality ingredients and state-of-the-art methods. Hand-picked, fresh ingredients from local farms are shipped weekly to each location and are artistically handled by our expert chefs. The restaurant flaunts its exceptional menu, premium service, and its trendy ambiance and nightlife, making Fushimi Staten Island, Bay Ridge, Williamsburg, and the newly opened Times Square location a MUST-GO! Highly recommended by the Zagat Survey & Michelin Guide, Fushimi welcomes customers looking for innovative developments of traditional cuisines, Japanese food lovers, or simply anyone wanting to try something new.
Una foto del restaurante Zuma Japanese Restaurant - NY
4.6
Excepcional(1735)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Midtown East
Reservado 51 veces hoy
Zuma, the brainchild of award winning co-founder and creator, Rainer Becker, brings its internationally acclaimed style of contemporary Japanese cuisine to midtown, New York. Serving dishes designed to share and inspired by the informal dining style of izakaya; the three kitchens present authentic yet alluring options, with bold flavors and simple presentation, highlighting quality ingredients. 261 Madison Avenue 10016
Una foto del restaurante Sushi By Bou - Times Square NYC @ Sanctuary Hotel
4.5
Impresionante(483)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Midtown West
Reservado 24 veces hoy
Step into Sushi By Bou and discover the secrets of Tokyo's hidden alleys! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," promises the mystery and allure of Japanese cuisine. Choose from our classic 12-course offering at $65, or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces. Our Times Square Bou is located behind a secret door adjacent to the Sanctuary Hotel. We feature a 30-minute accelerated seating for pre-show dinner or a fast meal before hitting Times Square. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
Una foto del restaurante Sushi of Gari - Columbus Avenue
4.8
Excepcional(1146)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Upper West Side
Reservado 16 veces hoy
Un sushi trascendente está en el mismo nivel que los creativos platillos principales y entradas del Gari, el establecimiento de 64 asientos con una ubicación especial en el Upper West Side del popular restaurante del Upper East Side de Gari (Masatoshi GARI Sugio). Tony Chi of tonychi and associates ha creado un ambiente donde Gari y su equipo pueden crear su comida en un confort puro y armonizado, un estudio de sushi virtual, y donde desde cada asiento los comensales pueden observar cómo los chefs/artistas trabajan.
Una foto del restaurante Sushi By Bou - NOMAD NYC @ Hotel32|32
4.8
Excepcional(187)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • NoMad
Reservado 20 veces hoy
Welcome to Sushi By Bou Nomad, New York's Only hip-hop style Omakase Experience! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," promises a journey through fantastic flavors and bass heavy beats. Choose from our classic 12-course offering at $65 or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces, Seated hourly. located within the 32/32 Hotel, groove to Classic 90s Hip Hop and taste the thrill of sushi exploration. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
Una foto del restaurante Oceans - New York
4.8
Excepcional(1833)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Union Square
Reservado 88 veces hoy
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Una foto del restaurante The Bazaar by José Andrés - New York
4.7
Excepcional(374)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • NoMad
Reservado 34 veces hoy
The Bazaar is a culinary journey 400 years in the making. Inspired by a group of samurai who sailed from Japan to Spain for an audience with the king, Chef José Andrés takes guests through the two cultures’ deep respect for ingredients and dedication to technique. Start your experience at The Bazaar Bar downstairs before voyaging up to the main dining room—a warm and theatrical culmination set within The Ritz-Carlton New York, NoMad.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable