Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Las Vegas

Mejores restaurantes de Estilo Kioto en Bali Hai Golf Club

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

24 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante CATCH - ARIA
4.7
Excepcional(2728)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • La Franja (The Strip)
Reservado 37 veces hoy
The go-to dining destination for celebrities from Los Angeles to New York City, CATCH is the only location to bring epic renditions of Asian-influenced sushi, seafood and steak. So meet here, eat here and party here. At CATCH, you can come for dinner, and stay late night.
Una foto del restaurante Nobu - Caesars Palace Las Vegas
4.7
Excepcional(8563)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Caesars Palace
Reservado 100 veces hoy
Una carta que agrada a los más sofisticados paladares, con pescado asiático y japonés importado, marisco importado, sushi y platillos exóticos. La carta del restaurante Nobu siempre tiene alguna sorpresa deliciosa. Se puede disfrutar desde un exclusivo menú degustación de trufas a un banquete japonés de wagyu importado A5 (máxima calidad) preparado en mesas de teppanyaki. El platillo más popular es el bacalao negro con miso dulce en una porción de tamaño bocado sobre chips de ajo y jengibre en una taza de lechuga mantequilla. El elegante Nobu Lounge es un sitio ideal para socializar, tomar cocteles y quedar con una cita o un grupo grande. La carta exclusiva de este salón cuenta con interesantes propuestas que no están disponibles en otros establecimientos Nobu, y que se sirven solo después de que el salón comedor principal cierra. Si le apetece sake, en Nobu encontrará tres sakes excepcionales de la cervecería japonesa Hokusetsu, de la isla de Sado. Uno de ellos está hecho a mano y pasa por un proceso de destilación lenta.
Una foto del restaurante Nobu - Paris Las Vegas
4.6
Excepcional(1296)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • París Hotel and Casino
Reservado 57 veces hoy
**No outside Food or Drinks permitted****For parties of 14 or more please email nobuparisreservations@caesars.com to reserve**Chef Nobu Matsuhisa brings his world-renowned Japanese cuisine to the Paris Hotel and Casino in Las Vegas. This inspired fine dining experience provides the ideal intimate setting to enjoy signatures like Yellowtail Sashimi with Jalapeño and Black Cod alongside finely crafted signature cocktails, including guest favorites like the Lychee Martini and Nobu side car.
Una foto del restaurante Zuma Restaurant - Las Vegas
4.8
Excepcional(1520)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • El Cosmopolitan de Las Vegas
Reservado 12 veces hoy
ZUMA, contemporary Japanese restaurant from creator and co-founder Rainer Becker, arrives in Las Vegas. Inspired by the informal izakaya dining style, the international restaurant features a modern Japanese cuisine that is authentic but not traditional.
Una foto del restaurante FUHU - Resorts World Las Vegas
4.6
Excepcional(1108)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • La Franja (The Strip)
Reservado 65 veces hoy
FUHU Las Vegas is the newest breed of high-energy, experiential vibe dining mixed with an unexpected twist on contemporary Asian cuisine and an elevated mixology program. The venue’s vibrant, multi-dimensional design features retro touches and modern, Chinese-inspired details, while a lush indoor-outdoor dining room and patio provides the perfect backdrops for all-day dining. The menu features a wide variety of Asian-inspired dishes, including seafood, steak and sushi, plus specialty cocktails and sake.
Una foto del restaurante Morimoto - MGM Grand Las Vegas
4.7
Excepcional(1285)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • La Franja (The Strip)
Reservado 20 veces hoy
El Morimoto Las Vegas es un restaurante espectacular con el toque característico Morimoto que le otorga un diseño japonés contemporáneo que combina la belleza y elegancia japonesa con fotografías exóticas de Yasumichi Morita. Los comensales vivirán Las Vegas de un modo distinto nada más entrar al establecimiento, el modo Morimoto.
Una foto del restaurante Chin Chin - Las Vegas
4.6
Excepcional(1315)
Precio: moderado
• Kyoto-style • La Franja (The Strip)
Reservado 83 veces hoy
Experience the Art of Asian Cuisine: Since 1983, we have stayed true to traditional Asian cooking techniques that allow us todevelop deliciously complex flavours and aromas in every dish we serve. Our West Coastroots have instilled in us a dedication to using locally sourced fresh produceand premium meats and seafood in all of our dishes. We invite you to savor our Chinese dishes, sushi selections, or indulge in our Brunch Buffet.Chin Chin Las Vegas is ranked top 1% on the Las Vegas Strip, top 10% worldwide, andawarded Travelers’ Choice 6 years and counting by Tripadvisor. We’re located on the casinolevel of New York-New York Hotel & Casino™ on the Las Vegas strip.
Una foto del restaurante Samurai Japanese BBQ and Grill
4.8
Excepcional(176)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Paradise
Reservado 19 veces hoy
We are authentic Japanese style BBQ restaurant.We have various cuts such as high quality "A5 WAGYU", No.1 popular "Thick cut beef tongue" and hottest now "Premium WASHUGYU". Every cut, they're so thick and very filling!!In addition, seafood, vegetables, side orders, deserts and drinks, we have a wide range of items that satisfy our customers.Here is also a private room that can be used for small party and business meetings.You can experience real Japanese delicious that you've never experienced before...We're looking forward to seeing you!! Thank you!!
Una foto del restaurante Yellowtail - Bellagio
4.6
Excepcional(2470)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • La Franja (The Strip)
Reservado 17 veces hoy
Yellowtail Japanese Restaurant and Lounge sigue siendo el destino más codiciado para la mejor cocina japonesa tradicional y contemporánea. Varias características notables se combinan para crear un ambiente verdaderamente único para una experiencia de lo más memorable. La decoración en madera y piedra, diseñado por The Rockwell Group, transmite una congruencia ecológica que valora la tierra de la cual se recogen a mano una gran cantidad de ingredientes básicos para el chef Akira Back.
Una foto del restaurante KAISEKI YUZU
5.0
Excepcional(280)
Precio: muy caro
• Kyoto-style • Paradise
Reservado 11 veces hoy
Chef AZEUCHI trained in the art of Kaiseki Course cuisine in Japan for 16 years. Upon graduatingculinary school, he began studying Kaiseki Course at a hotel. When he turned 27, he became sous-chef at Hotel Nogamiya.While there, he participated in a Tokushima Culinary Contest, where he won first prize. When hewas 35 years old, he joined Tofu Kaiseki Restaurant as their head chef.During this time, he also studied French cuisine for 3 years, training under a Head Chef who had on-the-job experience working in a prestigious French fine dining restaurant.Chef Azeuchi quickly became the sous chef in the restaurant. When Japanese Crown PrinceNaruhito - now known as"His Imperial Majesty the Emperor"- made a royal visit to Kagawa Prefecture, Chef Azeuchientertained him with his beautiful dishes.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable