Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Philadelphia County

Mejores restaurantes franco-americanos en Upper North Philadelphia

Precio
Regiones
Zonas
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

8 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante a.kitchen
4.7
Excepcional(2085)
Precio: caro
• French american • Center City
Reservado 30 veces hoy
El a. kitchen, ubicado en el AKA Rittenhouse Square, es un restaurante estadounidense contemporáneo que se basa en la gastronomía atrevida de vanguardia. El establecimiento, que cuenta con una de las cartas de vino más atractivas del mundo y ha sido valorado como uno de los Top 100 Wine Restaurants de la Wine Enthusiasts en 2015 y 2016, cuenta con los productores artesanos del Viejo Mundo más solicitados, así como con una extensa selección de vinicultores naturales líderes en el sector.
Una foto del restaurante Louie Louie Bistro Bar
4.6
Excepcional(1781)
Precio: moderado
• French american • University City
Reservado 42 veces hoy
Located in University City, Louie Louie is an American bistro with a French inspired menu offering seasonal, ingredient-inspired dishes based on a classical combination of flavors. House-made pastries and an extensive beverage program highlighting wines by the glass and bottle as well as seasonal specialty cocktails and craft beers add to the dining experience. The décor pays homage to Art Nouveau and European cafes with a touch of the 1970s. Traditional wood tones, reclaimed subway tiles, tried and true black and white marble stones as flooring and wainscoting and blue and buttery leathers, fabrics and patterns bring color and graphic identities to the space. The Lounge offers custom lux seating, perfect for gathering with friends for cocktails and snacks. Outdoor seating reminiscent of French cafes is the ideal spot for dining and people watching.
Una foto del restaurante aMuse- Le Meridien Hotel- Philadelphia
3.8
Excelente(658)
Precio: moderado
• French american • Center City
Amuse es un elegante bar y brasserie en el hotel boutique de lujo Le Meridien. El chef Sonny Ingui sirve comida tradicional francesa tipo bistro, incluyendo clásicos como la sopa de cebolla gratinada, ensalada niçoise, sopa bouillabaisse de langosta y el extraordinario filete con papas fritas de la casa. La cocina también prepara y cura todas las carnes frías, incluyendo la salchicha de ternera con mostaza, el jamón de pato y el tocino ahumado. El bar abierto es muy atractivo y ofrece una cuidadosa selección de cocteles especiales que cambian según la temporada.
Una foto del restaurante Liberte Lounge
4.6
Excepcional(13)
Precio: moderado
• French american • Center City
Reservado 2 veces hoy
Liberté es un lounge urbano y elegante que ofrece cocteles artesanales y comida contemporánea de inspiración francesa en uno de los lugares más encantadores de la ciudad. Adornado en tonos audaces de joyas como rubí y granate, y con un mobiliario moderno y dinámico, este lounge de Center City, Filadelfia, ofrece a los comensales 3 opciones de dónde sentarse. Se puede reunir con amigos o colegas en la barra.Puede compartir un momento íntimo en el lounge acogedor junto a la chimenea. O se puede disfrutar de una comida en el área de comedor con un ambiente casual elegante. El establecimiento ofrece un menú de platillos simples pero deliciosos, incluyendo las opciones light y saludables. También es posible relajarse en el bar central en forma de óvalo, donde mixólogos aclamados, agitan, mezclan y preparan cocteles artesanales hechos a mano. Este bar encantador de Center City trae de vuelta una era pasada mediante el atractivo, la delicadeza y la marca de una bebida preparada a la perfección en un ambiente impresionante.
Una foto del restaurante Mabu Kitchen
4.9
Excepcional(181)
Precio: moderado
• French american • Center City
Reservado 9 veces hoy
BYOB French restaurant with a unique blend of Southern-inspired cuisine and bistro classics: think Confit Fried Chicken and Waffle, and Steak au Poivre. The ambiance is cozy and inviting, with antique mirrors lining the walls, candlelight, and warm and friendly service. We have seasonal outdoor seating along a lovely alleyway with potted blooms and bird serenades.Located on historic Antique Row, this charming spot is a great place to meet for a special occasion, date-night, business meal, or a casual dinner with friends. This is a small family-owned business and everything is made to order. Grab your favorite bottle of wine and head to this hidden gem to experience a contemporary take on French cuisine.
Una foto del restaurante Bistro Perrier at Walnut Hill College
4.6
Excepcional(621)
Precio: moderado
• French american • University City
Reservado 4 veces hoy
Bistro Perrier at Walnut Hill College cordially invites you to our annual Holiday Buffet! Join us Tuesday, December 3rd, through Saturday, December 21st, for a delightful evening set in a winter wonderland.His world-famous restaurant, Le Bec-Fin, was one of the most renowned restaurants for over 40 years. Now, Georges Perrier is the inspiration behind Bistro Perrier, a classic French bistro at Walnut Hill College. Set inside a charming European courtyard, Bistro Perrier showcases traditional French fare and tableside service, led by Executive Chef Todd Braley. Located right in the heart of University City with free parking.
Una foto del restaurante Garden Grille & Bar - Hilton Garden Inn Philadelphia Center City
4.0
Excelente(21)
Precio: moderado
• French american • Center City
Reservado 1 vez hoy
Casual dining. Located on the top floor of the hotel, the Garden Grille & Bar offers views overlooking the city. The varied menu features Philadelphia favorites. Breakfast and dinner are served. Breakfast Hours- Saturday & Sunday from 7am- 11am, and Monday through Friday from 6am- 10am. Dinner is served daily from 5pm- 10pm. Bar is open from 5pm-11pm daily.
Una foto del restaurante Wanda BYOB
4.6
Excepcional(745)
Precio: moderado
• French american • Haddonfield
Reservado 3 veces hoy
So you ask why Wanda Byob? Wanda Pollyana Boos/Lipot was my Mother and my inspiration to become a Chef. Wanda was an amazing cook who actually had some serious training in her country of Trinidad and Tobago. In fact, one of my most prized mementos is my mother's... her cooking manual from Naparima Girls High School in Trinidad. What started as my mother's inspiration many years ago has turned into a career that I love and am very proud of. So here I am, my mother's son, who has spent 38 years in the kitchen, perfecting my craft. I now want to share what I've learned with all of you in a place I can call my own.With the help of my wonderfully supportive wife, Gilda and my wonderful family behind me, I look forward to what's to come. Thank you and God Bless.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable