Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva Orleans/Luisiana

Mejores restaurantes cajún en Lakeview/Gentilly

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

52 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Toups Meatery
4.7
Excepcional(2473)
Precio: caro
• Creole cajun • Mid-City/City Park
Reservado 16 veces hoy
Toups' Meatery es un restaurante cajún contemporáneo que ofrece buena comida, vino, cocteles especiales, una amplia selección de bourbon y carnes frías, todo ello habiéndose inspirado en las tradiciones familiares arraigadas de Louisiana. El chef Isaac Toups representa la nueva generación de chefs cajún por su acercamiento refinado y actualizado de platos rústicos. El haber cocinado la comida que lleva en el corazón le ha valido para ganar muy buenas críticas, como, por ejemplo, haber sido nombrado semifinalista del James Beard Foundation a Mejor Chef del Sur los años 2014 y 2015. El establecimiento está situado en el hermoso barrio de Mid City, cerca del parque City Park y del Museo de Arte de Nueva Orleans.
Una foto del restaurante Porter & Luke's
4.6
Excepcional(482)
Precio: moderado
• Creole cajun • Metairie
Reservado 2 veces hoy
Porter & luke's opened in 2012 and was selected as one of the top ten new restaurants in New Orleans. We have also been Featured in the new Fox TV food show Flip MY Food w/ Chef Jeff. We are focused on fresh quality ingredients and great service. We pride ourselves in our guests having the premier dining experience. We offfer a great variety of selections from : Italian ,Creole, Cajun as well as traditional New Orleans Cuisine. Come by porter& luke's and try one of our fabulous dishes.
Una foto del restaurante Ye Olde College Inn
4.8
Excepcional(1746)
Precio: moderado
• Creole cajun • Carrollton
Reservado 10 veces hoy
Ye Olde College Inn ha ofrecido sus servicios a las generaciones de Nueva Orleans desde 1993. El restaurante es un punto de referencia en Nueva Orleans de servicio estilo "de la granja a la mesa". El menú cuenta con especialidades criollas nuevas y muchos toques nuevos en los estándares tradicionales de Nueva Orleans. El restaurante cuenta con una granja frente al establecimiento de donde se adquiere una gran variedad de productos frescos. Otro punto de referencia en Nueva Orleans, el Rock 'n' Bowl, se encuentra a un costado del lugar. Puede pedir una tarjeta de 5 USD de descuento al elegir una opción de la sección de entrantes del menú.
Una foto del restaurante Lola's
4.3
Impresionante(765)
Precio: moderado
• Creole cajun • Mid-City/City Park
Reservado 8 veces hoy
Lola's is truly authentic Spanish food, with a twist, in New Orleans. We are a local restaurant in the Mid-City area serving traditional Spanish dishes that have influenced the local Creole cuisine for decades.
Una foto del restaurante MoPho
4.4
Impresionante(455)
Precio: moderado
• Creole cajun • Mid-City/City Park
Reservado 5 veces hoy
MOPHO strives to be a true neighborhood restaurant, combining the flavors of Southeast Louisiana and Southeast Asia. From rich pho broths, to hand ground curries, and our signature bubble tea cocktails; everything at MOPHO is made from scratch with care and attention to freshness and flavor. We also serve whole roasted hog brushed with lemongrass, garlic, and chiles every Saturday for lunch.In 2014, MOPHO was nominated as one of Bon Appetit's Top 50 Best New Restaurants. It was also named Restaurant of the Year by New Orleans Magazine and People's Choice Best New Restaurant by Gambit Magazine in 2014.
Una foto del restaurante Bobby Hebert's Cajun Cannon Restaurant and Grill
4.0
Excelente(47)
Precio: caro
• Creole cajun • Metairie
Bobby Hebert's Cajun Cannon Restaurant and Grill is a creole sports bar that is fun and serves tasty food. The staff makes everyone feel welcome, whether they are a regular or a newcomer. Since Bobby Hebert's is kid-friendly, it is a fantastic place for families to stop by for a delicious meal and enjoy each other's company. There are so many tasty offerings at Bobby Hebert's. The seafood gumbo is a must try, as are the Cajun French fries. Seafood lovers should check out the crab cakes with mushroom cream sauce or the barbecue shrimp. The restaurant does not skimp on dessert options! The Oreo crumble cake is mouthwatering and is covered with chocolate. The Kentucky bourbon pecan pie is topped with a lovely scoop of ice cream. For a classic, customers can't go wrong with the bandit's root beer float.
Una foto del restaurante Lost Coyote
Precio: moderado
• Creole cajun • Tremé
Located on the iconic Esplanade Avenue in New Orleans, Lost Coyote is a unique dining destination where local ingredients, vibrant ambiance, and unforgettable experiences come together. Inspired by the coyote’s untamed spirit, our restaurant embraces the magic of exploration, resilience, and connection. Our chef-crafted menu is a celebration of local ingredients and global inspirations. Lost Coyote features a large event space on our second floor which can accommodate up to 175 guests. With the option of a reception style event, seated dinner, dance floor, corporate gathering, we are here to help you plan your next occasion. The crown jewel of 1614 Esplanade is our beautiful swimming pool which will be open to the public year-round, this feature is coming soon for day passes, annual passes, and special events. Whether you’re here for a casual night out, a romantic dinner, or simply to explore, Lost Coyote invites you to come as you are. Come wander with us.
Una foto del restaurante Revel Cafe and Bar
4.5
Impresionante(75)
Precio: moderado
• Creole cajun • Mid-City/City Park
Gastro Lounge and Craft cocktails by famous bartender Chris McMillian. Our Chef, Mark Falgoust, creates locals favorites of bar snacks, small plates, sandwiches and entrees.Chris McMillian is a New Orleans bartender and a co-founder of The Museum of the American Cocktail. Imbibe Magazine mentioned McMillian as one of the top 25 most influential cocktail personalities of the last century. McMillian, a fourth generation bartender, has been the chief bartender at several New Orleans bars, including the Library Lounge at the Ritz-Carlton and Bar UnCommon. As a cocktail historian, McMillian is known for telling stories or reciting drink-themed poetry while making drinks. McMillian has been mentioned in many magazines such as the New York Times and Wall Street Journal, and has been a public speaker at institutions such as the Smithsonian.
Una foto del restaurante Antoine's
4.6
Excepcional(11446)
Precio: caro
• Creole cajun • French Quarter
Reservado 145 veces hoy
Antoine's es el restaurante de propiedad familiar más antiguo del país que ha ofrecido cocina creole francesa tradicional desde 1840. El establecimiento lo invita a visitarlo y vivir por usted mismo la experiencia de la buena comida creole francesa como ninguna otra. El restaurante Antoine's ha establecido un estándar, haciendo de Nueva Orleans uno de los mejores destinos culinarios del mundo. Antoine Alciatore fue el primero en ofrecer a los comensales tesoros gastronómicos de Nueva Orleans como el camarón creole, cangrejo de río cardinal, y remolada de camarón. 5 generaciones después, sus descendientes continúan este proceso. Su hijo Jules, creó los originales ostiones bienville, foch, y Rockefeller. Sí, los ostiones a la Rockefeller. Fueron inventados en el restaurante, y sólo ahí siguen siendo preparados con la receta original, aún siendo un secreto familiar. El restaurante lo invita a experimentar las delicias gastronómicas que han hecho de Antoine's una historia viviente.
Una foto del restaurante Tujague's - New Orleans
4.1
Excelente(3619)
Precio: caro
• Creole cajun • French Quarter
Reservado 24 veces hoy
Tujague's es el segundo restaurante más antiguo de Nueva Orleans. Tujague's está ubicado en el corazón del barrio francés, frente al histórico mercado francés y mantiene su reputación de ofrecer una experiencia gastronómica inolvidable fiel a la tradición original Creole. Este año, Tujague's celebra160 años de ser un lugar favorito para entretener y satisfacer el apetito deliciosamente exigente de los comensales del barrio francés. La tradición original Creole de seleccionar a mano las frutas y verduras que se adquieren a diario en el mercado al aire libre del barrio francés continúa en la actualidad, lo que garantiza la cocina de la mejor calidad posible. Es el lugar para sentarse, relajarse y disfrutar de un platillo tras otro de los famosos y tradicionales platillos y bebidas de Nueva Orleans.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable