Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Gran Boston

Mejores restaurantes americanos contemporáneos en Hyannis

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

3 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Pain D’Avignon
4.3
Impresionante(864)
Precio: caro
• Contemporary american • Hyannis
Reservado 6 veces hoy
In 1992, thrown together on Cape Cod by political circumstances none of them could have predicted, four young Yugoslavs founded Pain D'Avignon.Their goal was to recreate the Old World Traditions using baking techniques and recipes barely changed in centuries. Their founding principle: fine breads deserve to be at the center of the dining experience, not a mere afterthought. At their Hyannis bakery, the timeless art of bread making is both revered and respected. Everyday salt, flour and filtered water are combined – like the bakers themselves – with a distinctly European flavor.
Una foto del restaurante Not Your Average Joe's Hyannis
4.0
Excelente(817)
Precio: moderado
• Contemporary american • Hyannis
Reservado 2 veces hoy
¿Qué significa gastronomía sencilla creativa? Exactamente eso. Es creativa porque rechaza la rutina en favor de sabores interesantes y exclusivos, y sencilla porque, aunque se puede vestir bien para cenar, se invita a los clientes a ir cómodos. La atención se centra siempre en la gastronomía, y los chefs dominan un alto nivel de arte culinario. Tal cual. Gastronomía sencilla creativa. Un lugar singular para quienes aprecian el concepto.
Una foto del restaurante The Rooftop at Pelham House Resort
4.6
Excepcional(2505)
Precio: caro
• Contemporary american • Dennis Port
Reservado 13 veces hoy
Chic coastal design blends with breathtaking ocean vistas to create one of Cape Cod’s truly amazing new restaurant. Featuring uninterrupted views of Nantucket Sound, The Rooftop at Pelham House Resort promises a “bucket list” dining experience distinguished by the freshest local ingredients and creative, made-from-scratch dishes crafted by Executive Chef Daniel Coté. The food is simply delicious and the stunning oceanfront backdrop will give you all the reason you need to linger just a little longer. Perfect for any season, The Rooftop features a louvered roof, heaters and an accordion window system to keep our guests cozy through the year!

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable