Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Londres

Mejores restaurantes británicos en Docklands

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

526 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante The Ivy in the Park
4.3
Impresionante(6057)
Precio: caro
• British • Canary Wharf
Reservado 155 veces hoy
Situated within the heart of Canary Wharf, The Ivy in the Park provides sophisticated and friendly all-day dining for those working, living and visiting the area.
Una foto del restaurante Hawksmoor Wood Wharf
4.5
Impresionante(3265)
Precio: caro
• British • Canary Wharf
Reservado 86 veces hoy
Hawksmoor Wood Wharf is housed in an eco-friendly floating pavilion in a new riverside neighbourhood in Canary Wharf. Gently rising and falling with the tide, the main restaurant at dock-level is joined by a 120-seat waterside bar. Both include terraces with views across the water (squint your eyes and you might just see the ghosts of great ships laden with mighty lengths of timber that used to swing in and unload there). There's also a private dining room for up to 20 people named after the local legend Queenie Watts, a singer, songwriter, actor and self-confessed bawdy landlady (think Peggy Mitchell meets Joni Mitchell). The menu revolves around the best British produce the country has to offer with grass-fed dry-aged ethically reared beef, sustainable seafood from the South coast and some of the biggest hits from the Hawksmoor New York menu.
Una foto del restaurante Roe
4.9
Excepcional(49)
Precio: muy caro
• British • Canary Wharf
Reservado 3 veces hoy
Roe is a modern and spacious restaurant in the heart of Wood Wharf from the trio behind the critically-acclaimed sister restaurant Fallow St James’s and FOWL.The extensive a la carte menu is divided into nibbles and flatbreads, skewers and grilled options, with larger plates and sides also available. As well as championing modest, British ingredients, Roe’s dishes showcase underused and underappreciated produce. Rare breed meats and carefully sourced fish from the British Isles are central to the menu, as well as regenerative crops like Wildfarmed native grain.
Una foto del restaurante Goodman Canary Wharf
4.9
Excepcional(1103)
Precio: muy caro
• British • Docklands
Reservado 3 veces hoy
El restaurante Goodman está especializado en filetes. Nuestros chefs consiguen la mejor res de ambos lados del Atlántico (desde manadas alimentadas con maíz de primera calidad USDA hasta reses escocesas de pastoreo, pasando por Angus irlandesas alimentadas con granos y la rara raza Belted Galloway del Distrito de los Lagos de Inglaterra) para presentar una combinación exclusiva de un asador británico tradicional y un asador clásico de Nueva York. Toda la carne es añejada en seco y cortada en el establecimiento (esto se puede observar en la sala de añejamiento en seco con paredes de cristal). Añade eso a una de las colecciones más grandes de Londres de vino tinto americano, buen whisky puro de malta y un par de fantásticas cervezas tradicionales inglesas de barril y tienes una pareja perfecta.
Una foto del restaurante The Parlour Bar & Kitchen
3.6
Muy bueno(147)
Precio: moderado
• British • Docklands
The parlour is an all-day and evening venue which adapts to your mood whether it's a business breakfast, lunch with colleagues, social drinks, dinner or a private party. a seasonal menu focuses on quality, local ingredients with a unique 'skinny' cocktail and impressive wine list to match.
Una foto del restaurante Rocket
4.7
Excepcional(31)
Precio: moderado
• British • Canary Wharf
Reservado 1 vez hoy
Situated in the bustling heart of Canary Wharf, Rocket is your go-to destination for delicious pub food, creative cocktails, and unforgettable experiences. Our menu is crafted with care, featuring dishes made fresh daily with high-quality, locally sourced ingredients to satisfy any craving.Cocktail enthusiasts will love our carefully curated drink selection, designed to impress, while gin lovers can enjoy our exclusive, in-house infusions crafted by expert bartenders. Whether you're joining us for after-work drinks, a relaxed lunch, or a special celebration, Rocket offers a welcoming atmosphere, great food, and exceptional drinks for any occasion.
Una foto del restaurante St. JOHN Smithfield
4.8
Excepcional(4100)
Precio: muy caro
• British • Farringdon
Reservado 54 veces hoy
El hogar original de Fergus Henderson, el "Nose to Tail Eating", abrió sus puertas en un antiguo ahumadero situado en la esquina del mercado de Smithfield en 1994. El St. John celebra los productos británicos indígenas más destacados y saca el máximo partido de los mejores productos de temporada, a la vez que utiliza técnicas de cocina sencillas. Actualmente, está considerado como uno de los 50 mejores restaurantes del mundo y en 2009 fue galardonado con su primera estrella Michelin. "Nose to tail eating" (Comerse desde la nariz hasta la cola) significa que se deben usar todas las partes del animal en la cocina. Por lo tanto, además de rosbif y lenguado al limón, se podrá disfrutar de rollo de bazo de cerdo, riñones y corazón de buey, hígado y gallinejas y el plato único de médula ósea asada y ensalada de perejil. Este restaurante también prepara platos para vegetarianos con la misma aplicación que la utilizada para preparar carne, pescado, aves y postres.
Una foto del restaurante The Ivy Tower Bridge
4.3
Impresionante(13884)
Precio: caro
• British • Puente de Londres
Reservado 154 veces hoy
The Ivy Tower Bridge is an all-day British brasserie with an all-encompassing menu serving modern British and international Ivy-inspired classics from dawn until dusk, seven days a week. With its riverside location and views of the iconic Tower Bridge and Tower of London, The Ivy Tower Bridge is the perfect location for guests to enjoy breakfast, brunch, lunch, dinner and cocktails. The restaurant also features an outdoor terrace, a bar and a private dining room on the first floor, offering tranquil relaxed yet sophisticated dining with beautiful views across the river.With interiors designed by Martin Brudnizki Design Studio, the two-floors restaurant offers guests the choice of dining within the restaurant, enjoying the view from floor to ceiling glass windows, or outside on the Parisian-style al fresco terrace seating 50 and overlooking the River Thames.
Una foto del restaurante Gallery
4.7
Excepcional(8056)
Precio: muy caro
• British • Covent Garden
Reservado 35 veces hoy
The Thames Foyer es el corazón del hotel Savoy y el lugar perfecto para disfrutar de una cena en un ambiente casual y despreocupado. Su cúpula de cristal fue rediseñada basándose en el dibujo de un huésped, permitiendo nuevamente la entrada de luz natural al salón, iluminándolo incluso en los días más oscuros. La pieza principal del salón de té es la deslumbrante pérgola, una estructura de estilo tradicional inglés. Los comensales también pueden disfrutar de la hora del té en este cómodo e íntimo espacio, con música de fondo a cargo del pianista del hotel. Esta experiencia en el Savoy es una tradición antigua, donde los visitantes pueden elegir entre una variedad de té acompañados con bocadillos, scones caseros con crema batida y mermelada, así como una apetitosa selección de pasteles y confitería. El Savoy es un orgulloso miembro del Tea Guild (gremio del té) y recibió el premio a la excelencia en 2011, 2012 y 2013. El precio inicial para la hora del té es de 50 GBP por persona.
Una foto del restaurante Frog by Adam Handling
4.9
Excepcional(3351)
Precio: muy caro
• British • Covent Garden
Reservado 15 veces hoy
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable