Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Houston

Mejores churrasquerías en University of Houston

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

6 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Brasas Brazilian Steakhouse
4.2
Impresionante(234)
Precio: muy caro
• Brazilian steakhouse • Centro de la ciudad
Reservado 11 veces hoy
Enjoy the culinary experience that Brazil has to offer in Houstons newest churrascaria. With over 15 different types of traditionally prepared meats and a wide variety of the freshest vegetables, salads, specialty cheeses and soups; we strive to provide an adventure not soon forgotten. Venture out to Downtown Houston and indulge in the city lights as we bring the true spirit of the gauchos to life! Here at Brasas Brazilian Steakhouse, we take the up most care in food safety and public health.
Una foto del restaurante Chama Gaucha - Houston
4.8
Excepcional(3518)
Precio: caro
• Brazilian steakhouse • Galleria/Uptown
Reservado 138 veces hoy
Esta "churrascaria" auténtica ofrece más de 10 cortes de carne sabrosos incluyendo cordero, cerdo, pollo, y res en brochetas preparadas junto a la mesa por los gauchos. Además de los distintos cortes de carne, el servicio incluye la barra fresca y generosa de ensaladas, seguido de una canasta del sabroso y tradicional pao de queijo (pan de queso). Los plátanos fritos, el puré de papas con mantequilla y ajo, y la polenta frita se sirven para compartir. Una carta excelente y extensa de vinos y cocteles brasileños auténticos complementan la comida ilimitada. El restaurante se enorgullece de ofrecer toda la tradición que caracteriza la manera brasileña única y original de servir la carne. La comida no deja de llegar a la mesa hasta que los comensales se sientan satisfechos. Ya sea un coctel de recepción, un reencuentro de compañeros de clase, una comida corporativa, una magnífica recepción de nupcial, o cualquier ocasión, el restaurante puede organizar eventos grandiosos impulsado por su pasión por la perfección.
Una foto del restaurante Gauchos Do Sul - Highland Village
4.8
Excepcional(434)
Precio: caro
• Brazilian steakhouse • Galleria/Uptown
Reservado 17 veces hoy
The plains of Southern Brazil are filled with grazing cattle enjoying the vast pastures. These cattle are the source for the famous and centuries old Brazilian “Churrasco” barbecues. It was at these gatherings where Brazilian cowboys or “gauchos” would prepare large pieces of meat and slowly cook them over open flame pits. Our traditional gaucho chefs still follow these traditions to preserve the flavors of each cut of meat.We feature unlimited tableside service of different cuts of beef, pork, lamb, and chicken. We also feature a gourmet salad bar, and various traditional side dishes to complement the meats. You can control your service with a small green and red-sided card. The green side tells the gaucho chefs to bring out skewers of sizzling meats to the table while the red signals a stopping point. To re-start service, simply display the green side again.
Una foto del restaurante Casa Do Brasil - Houston
4.8
Excepcional(735)
Precio: caro
• Brazilian steakhouse • Galleria/Uptown
Reservado 31 veces hoy
We invite you to experience an authentic churrascaria in the heart of Texas. The origins of churrasco, grilling on open fire, date back to the 1800s as the cuisine of the gauchos, South American cowboys and ranch hands who worked the land of southern Brazil.The gauchos of Brazil, much like those of Texas, formed a culture of their own, complete with a unique style of cooking. Churrasco, also known as Brazilian barbeque, offers a selection of USDA Prime beef, chicken, lamb, pork, and seafood fire-roasted and served tableside. At Casa Do Brasil, we pride ourselves on offering the finest cuts of USDA Prime beef and preserving these classic techniques.
Una foto del restaurante Tourão - Montrose
4.9
Excepcional(636)
Precio: moderado
• Brazilian steakhouse • Montrose
Reservado 20 veces hoy
We bring Churrasco-Rotisserie and cook all of the meat on Rodizio skewers right in front of you. The aromatic flavors are so intense, they might steal the show. We prepare different cuts of Certified Angus Beef, pork, lamb, shrimp, poultry, and beef and pork sausages, roasted slowly to maintain their natural flavors. Next, you’ll watch our Gauchos slice the meat off the cooking skewers as the juices flow onto your plate.
Una foto del restaurante Fogo de Chao - Houston
4.1
Excelente(2927)
Precio: moderado
• Brazilian steakhouse • Galleria/Uptown
Reservado 127 veces hoy
Fogo de Chão® (fo-go dée shoun), es un auténtico restaurante de carnes del sur de Brasil. En 1979, el Fogo® comenzó a compartir el estilo gaucho de preparar la carne en Porto Alegre, Brasil. Hoy en día, los chefs gaucho asan de forma experta cada uno de los 20 cortes de carne y ofrecen de forma continua servicio junto a la mesa. En este restaurante puede disfrutar de las deliciosas creaciones de los chefs gauchos junto con la mesa de mercado gourmet, auténticas guarniciones brasileñas y una galardonada carta de vinos.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable