Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Londres

Mejores restaurantes de Barbacoa en Fulham

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

36 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Best Mangal Fulham New
4.4
Impresionante(13)
Precio: moderado
• Barbecue • Fulham
Best Mangal opened its doors in 1996 sustaining its quality as a local restaurant for 27 years, cooking high end meats on an open grill where family and friends can gather around. The restaurant is designed with gold-flecked interiors with marble edged Mangal (open grill cooking pit) as well as a large bar area, private room, fire place joining the restaurant and large garden area at the rear of the restaurant with a fully open/closed canopy giving a cozy vibe during all seasons.Each dish is delicately and freshly made daily including its famous mouthwatering mezes, rice dishes to accompany its succulent meat dishes ranging from platters to single serve dishes including traditional veal Yaprak doner to its famous yoghurt kebabs. If a vegetarian no need to step down as the Vegeterian Musaka, salads and mezes are highly appetising.Located in Fulham Broadway, close to the tube it’s easy access from many areas with customers making journeys daily even from outside London!
Una foto del restaurante Korean Grill Kensington
4.6
Excepcional(81)
Precio: caro
• Barbecue • South Kensington
Reservado 7 veces hoy
A unique butcher driven Korean Steakhouse in the heart of Kensington. Come to KGK and immerse yourself into K-BBQ while we take you on a wild journey through Hwayo cocktails, marinated kalbi, and squid game inspired desserts. At KGK, all of our cuts of steak are dry aged for a minimum of 30 days inhouse. We pair our cuts with homemade sauces and traditional Korean side dishes to create a harmonious balance.
Una foto del restaurante Blacklock Soho
4.7
Excepcional(5915)
Precio: moderado
• Barbecue • Soho
Reservado 33 veces hoy
El restaurante Blacklock es una versión moderna de la gran parrillada británica. Establecido en lo que anteriormente solía ser un burdel, este restaurante utiliza la mejor carne del país, la cual es obtenida del galardonado carnicero y productor de Cornwall, Philip Warren. Las chuletas son cocinadas de manera simple sobre una verdadera parrilla de carbón y con la ayuda de utensilios antiguos de hierro Blacklock, y son servidas junto con cocteles de 5 GBP y vino de barril en la atmósfera subterránea de esta Meca de las chuletas. Los domingos se sirve Sunday Roast (platillo típico de la cocina británica relacionado con la celebración de los domingos), casi tan bueno como el de mamá. Reservaciones: De lunes a viernes Las reservaciones para el almuerzo y comidas preteatro se pueden hacer de 12:00 a 15:00 y de 17:00 a 18:00 Reservaciones para más de 6 personas, a partir de las 18:00 Sábado de 12:00 a 23:00 Las reservaciones para el almuerzo y las comidas preteatro se pueden hacer de 12:00 a 18:00 Reservaciones para más de 6 personas, a partir de las 18:00 Domingo de 12:00 a 17:30 Es posible hacer reservaciones durante todo el día y para cualquier número de personas.
Una foto del restaurante Big Easy Covent Garden
4.1
Excelente(9505)
Precio: moderado
• Barbecue • Covent Garden
Reservado 47 veces hoy
BBQ & Lobstershack. Somos una institución local con seguidores internacionales. Barbacoa ahumada, langosta fresca, filetes, margaritas y música.
Una foto del restaurante Big Easy - Chelsea
4.1
Excelente(7332)
Precio: moderado
• Barbecue • Chelsea
Reservado 9 veces hoy
Fundado hace 20 años, el legendario Big Easy Barbecue and Lobstershack combina la mejor cocina estadounidense hecha con ingredientes de calidad, con una impresionante lista de vinos, margaritas congeladas y música en vivo todas las noches. Famoso por su langostas de Maine, Big Easy ofrece crustáceos de hasta 6 libras junto con un coctel de langosta y rollos horneados, todos disponibles a precios increíbles. El restaurante envía a sus expertos por la costa atlántica para pescar los mariscos más finos, más sabrosos y entregarlos directamente al corazón de Chelsea todos los días, permitiendo a los comensales disfrutar de langostinos asados, el cangrejo del Atlántico y chowder de almejas al estilo Nueva Inglaterra. También pueden disfrutar de los filetes Longhorn añejados por 21 días, conocidos por su carne magra, sabrosa y bien marmoleada, junto con fajitas, alitas de pollo estilo vudú y costillas ahumadas caseras extra substanciosas bañadas en una salsa barbecue especial. Con un ambiente animado, grandes porciones de comida y fantásticos cocteles, es imposible no divertirse.
Una foto del restaurante AFTERNOON TEA AT LONDON SECRET GARDEN
4.0
Excelente(363)
Precio: caro
• Barbecue • South Kensington
Reservado 4 veces hoy
It's the ultimate atmospheric space in this SECRET GARDEN, a place to relax, entertain, celebrate a birthday, enjoy time with colleagues or settle in with friends and family for a few hours in your own heaven. We offer a scrumptious a la Carte menu or why not try our Special Menus and Experiences every day:CLASSIC AFTERNOON TEAAFTERNOON TEA WITH PROSECCO OR COCKTAILFARMERS GRILL SHARING MENUWe offer two venues you can choose from to enjoy your time here in our lovely garden, the covered & heated outdoor seating and the Domes.
Una foto del restaurante Hachi Japanese BBQ Restaurant
4.7
Excepcional(693)
Precio: muy caro
• Barbecue • Soho
Reservado 16 veces hoy
Casual Japanese BBQ where you can order a selection of meat/seafood/Vegetables and grill it yourself!We use smokeless table grills with smoke extractor which keeps the strong smell of the BBQ off your clothes! Also, the air is circulated by the extractor, it helps to have clean air.We are welcoming all kinds of parties from single customers to group up to 25. As well as our BBQ menu, we have prepared a variety of starters to start off your experience. Visa and Master Card is available.*Please be advised that tables are available for 90min (60min for 1 person) for Lunch time and for Dinner, a maximum of 1 hour for 1 person, 1.5 hours for 2 persons and 2 hours for 3 to 6 persons. If you book for more than 7 people, please contact us directly for your table reservation and tell us how long you would like to enjoy our wonderful meals!***Safety precautions***Cleaning & SanitisingCommon areas deep cleaned dailyContactless payment availableSick staff prohibited in the workplace
Una foto del restaurante Goldies
4.3
Impresionante(98)
Precio: moderado
• Barbecue • Soho
Reservado 5 veces hoy
Goldies’ menu focuses on the use of a wood-fired grill, with a selection of small and large plates connected by rich, smoky flavours. Highlights include a Merguez Scotch Egg with harissa mayonnaise, Marinated Baby Chicken with smoked yoghurt, and Grilled Wild Mushrooms, Baby Leek, and a confit egg yolk. In a nod to the founders’ French roots, variations of the iconic Frites are the signature of the restaurant, which are hand-cut and twice-cooked, in either beef dripping or vegetable oil.The design of the space is centred on the expertise of wood-fired cooking, with kitchen counter seating to create a dramatic dining experience for guests. The interiors are cosy, with contemporary decoration, terracotta warm tones and a groovy musical atmosphere. Goldies features a noteworthy terrace that fits 30 guests.
Una foto del restaurante Smoky Boys
4.7
Excepcional(6)
Precio: moderado
• Barbecue • Wandsworth
Reservado 1 vez hoy
The Smoky Boys concept is all about great meat and big flavours. To create our dishes, we only use premium cuts of Angus beef to gourmet grills and the best British lamb or chicken that we can find.Tuck into tender chicken wings, juicy Angus beef burgers, delicious homemade ‘dogs and crispy fries today in the comfort of your home or office – trust us, you’ll love it!
Una foto del restaurante Kintan High Holborn
4.7
Excepcional(1819)
Precio: muy caro
• Barbecue • Chancery Lane
Reservado 16 veces hoy
Kintan es el primer restaurante de estilo yakiniku en Londres. Yakiniku, que significa literalmente "carne a la parrilla" es la versión japonesa de la barbacoa coreana y uno de los estilos gastronómicos más populares en Japón. Al ser japoneses, los restaurantes yakiniku emplean un poco de creatividad ingeniera para hacer que las parrillas no emitan humo gracias a un sistema de extracción de humos subterráneo, de manera que el sabor de la comida se queda en el platillo y no en las prendas.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable