Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. San Diego

Mejores restaurantes estadounidenses en University City/Golden Triangle

Precio
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

89 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Seasons 52 - San Diego - UTC
4.8
Excepcional(4986)
Precio: caro
• American • University City/Golden Triangle
Reservado 62 veces hoy
El Seasons 52 es un asador enoteca con un menú de temporada inspirado en el interesante mercado de granjeros locales. El Seasons 52 busca los ingredientes más frescos y utiliza técnicas rústicas como el asado en horno de ladrillo y en horno de leña, utilizando madera de roble y mezquite, que resalta los sabores naturales de los alimentos. El menú se combina con cocteles caseros únicos y una carta de vinos que cambia periódicamente y que incluye más de 100 vinos internacionales, de los cuales 52 se pueden pedir por copas. Este establecimiento está abierto para el almuerzo y la cena todos los días, y amplía su horario el fin de semana. El Seasons 52 es el sitio perfecto para eventos privados o semiprivados y cuenta con mesa del chef para grupos más pequeños o ambientes más íntimos. Para más información, visite la página www.Seasons52.com.
Una foto del restaurante The Winery Restaurant & Wine Bar- La Jolla
4.5
Impresionante(1449)
Precio: muy caro
• American • La Jolla
Reservado 2 veces hoy
The Winery Restaurant & Wine Bar has been focused on successfully pairing contemporary California regional cuisine, with a hip, vibrant, sophisticated setting, to create a cutting-edge dining experience. When Partners JC Clow, William Lewis and Chef Yvon Goetz set out to deliver a culinary experience straight from wine county, little did they know that they would also earn the title of Restaurateurs of the Year for their achievements and have their restaurants in Newport Beach and Tustin earn the title of Restaurant of the Year multiple times!The three partners strive to deliver the best dining experience In Orange County on a nightly basis. Chef Goetz, whose accolades include the AAA Five Diamond Award and multiple Chef of the Year honors, describes his menu at The Winery Restaurant as wine country-driven a perfect match for a wine program that features a list with 650 selections that change weekly and climate-controlled cellars, which can house up to 7,500 bottles!
Una foto del restaurante True Food Kitchen - San Diego UTC
4.5
Impresionante(1071)
Precio: caro
• American • La Jolla
Reservado 38 veces hoy
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. At our table, delicious dining and conscious nutrition go hand in hand, without sacrificing flavor, creativity or indulgence. Our expertly trained chefs craft flavor-forward dishes, handcrafted cocktails and freshly pressed refreshers so you can enjoy epic food experiences that aren’t just good for you, but good to you. Join us in San Diego for lunch, dinner, or weekend brunch. Located in San Diego at Westfield UTC center in The Pointe, next to Soul Cycle in the Nordstrom wing. Entrance closest to La Jolla Village Drive and Genesee Avenue. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Una foto del restaurante Bazille - Nordstrom University Town Center
4.7
Excepcional(188)
Precio: caro
• American • La Jolla
Reservado 2 veces hoy
This full-service restaurant with a casually sophisticated atmosphere features bistro cuisine and a full bar. Enjoy fresh salads, specialty entrées, signature cocktails, a wine list and housemade desserts.Nordstrom is located along Genesee Avenue, between La Jolla Village Drive and Nobel Drive. Bazille is located on the 2nd floor, overlooking the main courtyard of the newly expanded UTC. We offer a full bar with wine, beer & hand crafted cocktails, as well as open patio dining. We are open for dine-in service, covered, heated outdoor patio dining and to-go orders with Curbside Pickup. Call (858) 812-3582 to place your order.Join us for Brunch on weekends;July 4th hours: 11am-5pm
Una foto del restaurante The Grill at The Lodge at Torrey Pines
4.6
Excepcional(2350)
Precio: moderado
• American • La Jolla
Reservado 50 veces hoy
The Grill ofrece vistas exclusivas al emblemático campo de golf Torrey Pines y es un destino culinario popular en The Lodge at Torrey Pines, uno de los complejos más destacados del sur de California. El The Grill es el lugar ideal para reunirse con amigos y familia y ofrece fogatas acogedoras, cervezas locales de barril junto a una espaldera ingeniosamente diseñada y comidas preparadas en la suite de leña hecha a medida del restaurante. El aclamado chef ejecutivo del restaurante, Jeff Jackson, ofrece menú con platillos de cocción lenta y productos frescos, así como su distintiva hamburguesa Drugstore Burger, un verdadero clásico de San Diego. El The Grill ofrece desayuno, almuerzo y cena en un ambiente acogedor y personal amable que prometen una experiencia inolvidable y una dedicación continua al uso de ingredientes locales y al espíritu creativo de California.
Una foto del restaurante NINE-TEN
4.7
Excepcional(2934)
Precio: caro
• American • La Jolla
Reservado 18 veces hoy
El NINE-TEN es una visita obligada para los aficionados culinarios por su compromiso continuo con una gastronomía innovadora que utiliza solo los productos locales más frescos. Este restaurante íntimo, dirigido por el chef Jason Knibb, ofrece la combinación perfecta de sofisticación y elegancia infomal, y una ubicación ideal en la calle Prospect Street de La Jolla. Podrá disfrutar de lo mejor de la cosecha de los agricultores artesanales locales, con productos que se seleccionan cada día para la gastronomía evolutiva californiana del restaurante. La generosidad del mar también está presente, con selecciones de pescados locales y artículos que llegan todos los días de Hawaii y las regiones del Atlántico y el Pacífico Norte. Se ofrecen menús especiales de precio fijo con maridajes de vinos de la extensa bodega. Se puede comer en el interior, en el patio de la banqueta o en la terraza con vistas al océano. Hay un bar independiente que sirve un menú limitado y ofertas especiales durante la happy hour todos los días. Este establecimiento abre todos los días para el desayuno, el almuerzo y la cena.
Una foto del restaurante California English
4.4
Impresionante(487)
Precio: caro
• American • Sorrento Mesa
Reservado 24 veces hoy
Located in the Sorrento Valley, California English is the newest culinary creation from celebrity chef, Richard Blais. Blais is creating an all-day menu for California English that’ll interpret classic British dishes through the lens of Southern California ingredients.The idea is a fusion of sorts: the laid-back California lifestyle that makes San Diego so unique, mixed with a cozy pub convivial atmosphere where you can meet friends (or mates) for a pint after work, set up a client lunch with fresh oysters on the menu or have a cozy family dinner over a Sunday roast. Everything on the menu is made from scratch with locally sourced ingredients that make for fresh and flavorful dishes. The effortless vibe of casual yet stylish makes for the perfect place to celebrate the joy of the unexpected coming together to make the perfect culinary match.
Una foto del restaurante Addison By William Bradley
4.8
Excepcional(1884)
Precio: muy caro
• American • Del Mar
Reservado 20 veces hoy
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Una foto del restaurante Mediterranean Room - La Valencia Hotel
4.4
Impresionante(1711)
Precio: caro
• American • La Jolla
Reservado 27 veces hoy
La Valencia Hotel's premier ocean view dining destination, the Mediterranean Room, is a nod to the property's transportive Mediterranean-inspired look and feel. Formerly The Med, the reimagined space celebrates an all new menu inspired by the California coast and seasonally-driven, locally-sourced ingredients. Dine in the reimagined ocean view dining room, the transformed patio under the palms or the ocean view terrace. Enjoy your favorites daily for breakfast, lunch and dinner and enjoy brunch every Saturday and Sunday. Reservations highly encouraged. Ocean View Terrace seating IS NOT GUARANTEED and will be given to GUESTS PRESENT for their reservation based on what is AVAILABLE AT THE TIME. Bring your four-legged friend to enjoy our dog menu available on our dog-friendly patio.
Una foto del restaurante The Shores Restaurant - La Jolla Shores Hotel
4.3
Impresionante(2437)
Precio: moderado
• American • La Jolla
Reservado 26 veces hoy
Bienvenido a la gastronomía de playa al estilo La Jolla. El comensal pasa directamente de la arena a The Shores Restaurant, en donde puede disfrutar de fantásticas vistas al océano, patio al aire libre, ambiente casual con cálida hospitalidad y un menú para toda la familia creado para complacer a los más diversos paladares. La gastronomía al estilo de playa representa gran parte del estilo de vida de California. The Shores Restaurant es el ejemplo perfecto al ofrecer platillos creados por el galardonado chef ejecutivo Bernard Guillas y el chef de cocina Percy Oani. Ofrece desayuno, almuerzo, cena y un brunch dominical a la carta, todo esto complementado por las inigualables vistas del océano Pacífico a través de los ventanales del salón comedor y el lounge anexo.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable